Apartament tip studio, Metalurgiei Park, Aparatorii Patriei

Alexandru Obregia, Bulevardul Metalurgiei
ID Anunt: 13547

Trimite linkul unui prieten pe

 • Cel mai bun pret
 • Parcare subterana
Studio
Etaj: 3
S.U.: 35.70 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 35.70 mp
Suprafata utila + balcon: 40.90 mp
Suprafata construita: 45 mp
Compartimentare: semidecomandat
Regim de inaltime: D+P+7E
Structura: beton, caramida
Tip imobil: bloc de locuinte mixte

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • geamuri tripan
 • cada
 • chiuveta
 • mobilier in baie
 • baterii
 • mana curenta inox
 • balcoane sticla securizata
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • curte amenajata
 • lift
 • interfon
 • sensor pentru incendii

Prezentare

Proiectul rezidential Venus 4 se afla in cea mai dezvoltata parte din zona de sud a capitalei, Metalurgiei Park, fiind unul dintre cele mai mari proiecte, cu peste 5000 de unitati locative date in folosinta. Ansamblul se desfasoara pe o suprafata de 11.800 mp si va fi format din 5 imobile cu locuinte mixte.

Intreg ansamblul va genera un numar de 390 de apartamente diverse (apartamente tip studio, apartamente cu 2, 3 si 4 camere), spatii de birouri, spatii comerciale, parcari dar si boxe pentru depozitare. Apartamentele sunt foarte bine structurate si comparimentate, insotite de balcoane spatioase si finisaje de calitate superioara, ce pot fi alese de catre clientul final impreuna cu designerul de interior, pus la dispozitie de catre dezvoltatorul proiectului.

Puncte de interes

Ansamblul este situat pe strada Drumul Binelui cu acces rapid la bulevarde precum Metalurgiei, Alexandru Obregia sau soseaua Berceni.

Datorita amplasamentului proiectul beneficiaza de acces rapid la cele mai importante centre comerciale ale zonei de sud (Lidl, Carrefour Grand Arena Mall, Metro, Selgros, Hornbach, Auchan, Jumbo), unitati de invatamant, spatii de joaca si de relaxare, statii STB (141, 232, 241, 312, 313, N105), cu acces usor catre statia de metrou Aparatorii Patriei cat si Brancoveanu sau Piata Sudului.

Magazin 1 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 2 minute
Farmacie/Spital 3 minute
Centru 15 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul apartamentului este: 55.000 Euro TVA 5% inclus.

Se accepta orice modalitate de plata (credit bancar/ipotecar sau plata numerar)

Posibilitate achizitie prin orice fel de credit, asistenta gratuita dosar bancar prin Credit24h.ro.

Comision 0%

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie