Apartament tip studio, parc Tudor Arghezi, Mall Grand Arena

Berceni, Parc Tudor Arghezii
ID Anunt: 26465

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Family Residence Brancoveanu 2

Studio
Etaj: 3
S.U.: 43.48 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 43.48 mp
Suprafata utila + balcon: 46.68 mp
Suprafata construita: 51 mp
Compartimentare: semidecomandat
Regim de inaltime: D+P+5E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • geamuri termopan
 • cada
 • chiuveta
 • mobilier in baie
 • baterii
 • mana curenta metalica
 • balcoane zidite
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • curte amenajata
 • lift
 • interfon
 • sensor pentru incendii

Prezentare

Va propunem spre vanzare un apartament cu doua camere tip studio care face parte din ansamblul Family Residence Brancoveanu 2, aflat in Zona de Sud a Capitalei, Sector 4 in imediata apropiere a noului parc Tudor Arghezii. Accesul catre ansamblu se poate face din artere importante precum: Turnu Magurele, Aurel Persu si Bulevardul Metalurgiei.

Apartamentul este disponibil la etajul 3 al imobilului cu regim de inaltime D+P+5E si are o suprafata utila totala de 43.48 mp+3,20 mp balcon.

Puncte de interes

Ansamblul este amplasat in zona Metalurgiei in apropierea centrului comercial Carrefour Grand Arena. Amplasamentul imobilului este unul ideal beneficiind de infrastructura complet dezvoltata, strazi asfaltate, iluminat public, are acces facil la toate centrele comerciale din proximitate, precum: Lidl Metalurgiei, Carrefour Grand Arena, Kaufland, Hornbach, Selgros, Metro, Auchan, Jumbo, scoli, gradinite.

In proximitatea ansamblului se afla statia de STB 241 care face legatura direct cu statia de metrou Aparatorii Patriei.

Magazin 2 minute
Transport public 3 minute
Scoala/Gradinita 10 minute
Cafenea/Restaurant 3 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 7 km

Pret si modalitati de plata

Pretul apartamentului este: 59.750 Euro TVA 5% inclus . 

Comision 0%.

Se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata numerar.

Pentru mai multe informatii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ma puteti contacta la tel: 0731.111.802 – Bahnea Catalina Andreea.

Efectueaza rapid o simulare online accesand linkul: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Family Residence Brancoveanu 2

Grand Arena Mall, Brancoveanu

Sub deviza “Intinerim Bucurestiul”, ne-am propus sa cream acest proiect, special pentru tinerii care isi doresc sa isi gaseasca locul numit “acasa”, intr-o locuinta noua, amplasata intr-un cartier modern, ridicat cu simt de raspundere si pasiune, pentru rezidentii sai.

Garsoniera, Garsoniera dubla, Apartamente 2 si 3 Camere
Finalizat
Preturi de la 47.600 Euro

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie