Apartament tip studio, zona Metalurgiei, Sector 4

Berceni, Mall Grand Arena
ID Anunt: 21692

Trimite linkul unui prieten pe

Studio
Etaj: 1
S.U.: 46.20 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 46.20 mp
Suprafata utila + balcon: 52.70 mp
Suprafata construita: 61 mp
Compartimentare: semidecomandat
Regim de inaltime: P+5E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • mana curenta inox
 • balcoane sticla securizata
 • curte amenajata
 • gazon
 • lift
 • pregatire aer conditionat
 • interfon
 • sistem fatada conventionala
 • acoperis tip sarpanta
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Va prezentam un apartament tip studio disponibil in ansamblul rezidential Vision Residence, proiect imobiliar cu o amplasare excelenta in zona de Sud a Capitalei, Sector 4, in imediata apropiere a galeriilor comerciale ce formeaza Grand Arena Mall.

Accesul la imobil se poate face facil, din artere ample de circulatie precum: Strada Turnu Magurele, Strada Luica, Strada Aurel Persu, Strada Postalionului sau Bulevardul Metalurgiei.

Zona rezidentiala in care este dispus imobilul a beneficiat de o dezvoltare masiva ce a luat sfarsit in anul 2019, intrucat au fost executate lucrari de extindere la retelele de utilitati, s-a dezvoltat infrastructura, au fost amenajate trotuarele si s-a pus in functiune iluminat stradal.

Locuinta este disponibila la etajul 1, are suprafata totala de 52.70 mp, compusa din 46.20 mp utili + balcon de 6.50 mp, iar regimul de inaltime al imobilului este redus, respectiv P+5E.

Puncte de interes

Imobilul este amplasat pe strada Drumul Dealul Cucului, in Sector 4, Bucuresti. Ansamblul rezidential este pozitionat excelent, in imediata apropiere a centrului comercial Grand Arena Mall, dar si langa cel mai nou parc din Sudul Capitalei sau zona de promenada din Bulevardul Metalurgiei.

In proximitatea imobilului se afla Parcul Tudor Arghezi, parc ce se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare, iar tema principala a acestuia este dedicata sportului, intrucat a fost amenajata o pista de atletism cu lungimea de 1670 metri, o pista de biciclete, dar si piste pentru trotinete.

Zona de relaxare din interiorul parcului cuprinde suprafete verzi generoase, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare. Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in apropierea acestuia au fost amenajate 14 terenuri de sport pentru iubitorii de sporturi cu mingea.

Proiectul Vision Residence ofera acces facil la puncte de interes precum: unitati de invatamant, unitati bancare si medicale, galerii si centre comerciale mari (Carrefour Grand Arena Mall, Selgros, Hornbach, Lidl, Kaufland, Metro, Auchan ), piete agroalimentare, restaurante si cafenele.

Distanta pana in zona centrala a Capitalei se poate parcurge in aproximativ 20 de minute cu autoturismul personal, iar la doar 3 minute de mers fata de imobil se regaseste mijlocul de transport in comun STB ( linia 241) ce face legatura directa cu metroul Aparatorii Patriei.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 5 minute
Transport public 3 minute
Scoala/Gradinita 10 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista al apartamentului este: 65.000 Euro, TVA 5% inclus.

Pret promotional in limita stocului disponibil: 62.500 Euro TVA 5% inclus

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.