Berceni Carrefour Grand Arena – Garsoniera disponibila.

Berceni, Aparatorii Patriei
ID Anunt: 20917

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Family Residence Brancoveanu 2

Garsoniera
Etaj: 2
S.U.: 33.93 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 33.93 mp
Suprafata utila + balcon: 38.13 mp
Suprafata construita: 44.24 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: Ds+P+5E
Structura: beton, caramida
Tip imobil: bloc de locuinte mixte

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vinarom
 • geamuri termopan
 • vas WC suspendat si bazin incastrat
 • cada
 • mobilier in baie
 • baterii
 • mana curenta metalica
 • balcoane zidite
 • balcoane sticla securizata
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • curte amenajata
 • gazon
 • lift
 • aer conditionat
 • interfon
 • sistem alarma
 • sensor pentru incendii
 • monitorizare video
 • scara interioara

Prezentare

Garsoniera propusa spre vanzare este amplasata intr-unul dintre cele mai cochete proiecte rezidentiale din zona de sud a capitalei si anume Family & Afy Residence. Noua locuinta are o suprafata utila de 33.93 mp + 4.20 mp balcon, iar regimul de inaltime al imobilului in care este amlasata este de: Ds + P + 5Etaje

Proiectul rezidential dezvoltat sub aceasta marca, este amplasat in zona Carrefour Grand Arena, ceea ce face ca accesul de la si catre acest proiect rezidential sa fie unul rapid si in conditii de deplina siguranta, zona devenind in ultimii ani o zona rezidentiala veritabila, datorita cererii tot mai mari de apartamente accesibile financiar si echilibrat compartimentate, si nu in ultimul rand datorita dezvoltatorii continue a intregii infrastructuri Sectorului 4.

Puncte de interes

Noul proiect Family & Afy Residence este amplasat strada Dealul Alunis, in Sectorul 4, este situat in imediata apropiere a bulevardului Metalurgiei a strazii Turnul Magurele si a bulevardului Constantin Brancoveanu, va fi edificat pe o suprafata de 5000 mp si va fi compus din 2 de imobile avand un regim de inaltime Ds + P + 4Etaje + 5Etaj retras cu destinatia locuinte si spatii comerciale la parter si o parcare subterana in demisolul imobilelor.

In cadrul ansamblului se vor amenaja locuri de joaca pentru copii, spatii destinate relaxarii amenajate moderne cu mobilier urban si locuri de parcare supraterane delimitate si iluminat nocturn.

Viitorii locuitori ai acestui ansamblul rezidential au acces rapid către cele trei artere principale mentionate anterior și către centre comerciale din zonă: Metro Berceni, Auchan, Jumbo, Selgros, Carrefour Grand Arena și Sun Plaza Mall, dar și către instituții de invatamant prescolar, primar, gimnazial, universitar și unitati de sanatate publica si privata.

Mijloace de transport in comun:  STB 232, 312,313, 241, 141, 220  si statiile de  metrou Aparatorii Patriei si Dimitrie Leonida.

Magazin 2 minute
Transport public 3 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 2 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pret apartament 48.700 Euro TVA 5% inclus.

Loc de parcare:

Suprateran 5.000 Euro TVA inclus.

Subteran 8.000 Euro TVA inclus.

Se poate achizitiona prin orice tip de credit cu un avans minim de 5% din pretul de lista.

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Family Residence Brancoveanu 2

Grand Arena Mall, Brancoveanu

Sub deviza “Intinerim Bucurestiul”, ne-am propus sa cream acest proiect, special pentru tinerii care isi doresc sa isi gaseasca locul numit “acasa”, intr-o locuinta noua, amplasata intr-un cartier modern, ridicat cu simt de raspundere si pasiune, pentru rezidentii sai.

Garsoniera, Garsoniera dubla, Apartamente 2 si 3 Camere
Finalizat
Preturi de la 62.800 Euro

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie