Garsoniera, 40 mp, Mall Grand Arena, Metalurgiei, Sector 4

Bd Metalurgiei, Grand Arena Mall
ID Anunt: 22368

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Aimee Residence Brancoveanu

Garsoniera
Etaj: 1
S.U.: 36.45 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 36.45 mp
Suprafata utila + balcon: 40.20 mp
Suprafata construita: 51 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+4+5ER+6ER
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri exterior
 • mana curenta metalica
 • balcoane traforaj metallic
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • lift
 • interfon
 • sistem fatada conventionala
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Garsoniera propusa spre vanzare se regaseste in proiectul imobiliar Aime Residence, proiect cu o amplasare excelenta in sectorul 4 al Capitalei, in vecinatatea galeriilor comerciale ce formeaza Grand Arena Mall. Imobilul are suprafata utila de 36.45 mp + 3.75 mp balcon, este complet decomandat si este disponibil la etajul 1/6 al imobilului.

Amplasarea ansamblului rezidential este foarte buna, iar accesul catre imobil se realizeaza rapid si in conditii de deplina siguranta, prin artere de circulatie ample.

Zona a inregistrat in ultimii ani o dezvoltare masiva, iar aici ne referim la infrastructura completa, la modernizarea si largirea strazilor sau a cailor de acces principale si secundare, la introducerea iluminatului stradal sau amenajarea trotuarelor si a zonelor verzi din proximitate. 

Puncte de interes

In proximitatea imobilului se regasesc centrele comerciale mari precum: Lidl, Kaufland, Carrefour, Mega Image, Penny Market, Profi, Metro, Auchan, Jumbo, Selgros, Carrefour Grand Arena, Hornbach). De asemenea, in imediata apropiere se afla institutii de invatamant (gradinite, crese, scoli, licee, Universitatea Spiru Haret), restaurante si cafenele, unitati bancare si medicale.

Proprietatea prezentata se afla la doar cateva minute de Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti ce se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare, iar tema principala a acestuia este dedicata sportului, intrucat a fost amenajata o pista de atletism cu lungimea de 1670 metri, o pista de biciclete, dar si piste pentru trotinete.

Zona de relaxare din interiorul parcului cuprinde suprafete verzi generoase, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare. Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in apropierea acestuia au fost amenajate 14 terenuri de sport pentru iubitorii de sporturi cu mingea.

Mijlocul de transport in comun STB (linia 241) se afla in apropierea locuintei si realizeaza conexiunea directa cu statia de metrou Aparatorii Patriei.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 2 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pretul apartamentului este: 51.500 euro TVA 5% inclus.

Loc de parcare suprateran: 3.500 Euro + TVA 19%.

Loc de parcare acoperit la parterul blocului: 7.000 euro TVA inclus

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Aimee Residence Brancoveanu

Aimee Residence Brancoveanu

Mall Grand Arena, Kaufland Berceni

Aimee Residence Brancoveanu este un proiect rezidential compus din 3 blocuri de locuinte mixte: apartamente de tip studio, garsoniere, apartamente cu 2 camere si apartamente cu 3 camere. Daca iti doresti un apartament in zona Bulevardului Brancoveanu, cu acces rapid catre zonele verzi, spatiile comerciale si centrul orasului, acest proiect ar putea fi cea mai buna optiune pentru tine, avand un raport excelent intre calitate si pret.

Garsoniera, Apartament Tip Studio, 2 si 3 Camere
Finalizat
Preturi de la 60.500 Euro

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.