Garsoniera decomandata, Grand Arena Mall, Sector 4, etaj 2/5

Grand Arena, strada Postalionului
ID Anunt: 50375

Trimite linkul unui prieten pe

Garsoniera
Etaj: 2
S.U.: 33.97 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 33.97 mp
Suprafata utila + balcon: 37.97 mp
Suprafata construita: 39 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: Ds+P+5R
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • incalzire in pardoseala
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • mana curenta metalica
 • balcoane zidite
 • terasa necirculabila
 • curte amenajata
 • gard
 • lift
 • interfon
 • sistem fatada conventionala
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Garsoniera propusa spre vanzare este disponibila in ansamblul rezidential Postalionului Residence, proiect imobiliar cu o amplasare deosebita in zona de Sud a Capitalei, in proximitatea galeriilor comerciale ce formeaza Grand Arena Mall, la distanta mica de Bd. Constantin Brancoveanu sau Bd. Metalurgiei.

Locuinta este disponibila la etajul 2/5 al imobilului si are suprafata utila totala de 37.97 mp ( cu balcon de 4 mp inclus).

Garsoniera dispune de o compartimentare moderna si eficienta, care a permis crearea de spatii interioare ce beneficiaza de lumina naturala din abundenta, iar incaperile sunt distribuite dupa cum urmeaza: camera de zi 18.63 mp, bucatarie inchisa 7.72 mp, hol 3.37 mp, baie utilata complet 4.25  mp si balcon cu acces din living.

Imobilul dispune de locuri de parcare de tip garaj, amenajate la subteran. Locuinta se preda finisata complet cu materiale de calitate premium si reprezinta o oportunitate pentru cei care doresc sa locuiasca intr-o zona rezidentiala noua, dezvoltata la standarde inalte de calitate, cu facilitati multiple.

Puncte de interes

Postalionului Residence este un proiect imobiliar modern din Sectorul 4 al Capitalei, dezvoltat in zona rezidentiala noua din proximitatea centrului comercial Grand Arena Mall. Accesul spre imobil se realizeaza facil prin bulevarde si strazi ample precum: Bulevardul Metalurgiei, Bulevardul Alexandru Obregia, Strada Turnu Magurele, Strada Luica, Strada Postalionului sau Drumul Binelui.

Imobilul este amplasat excelent in imediata apropierea a centrelor comerciale Carrefour, Selgros, Hornbach, Lidl, Kaufland, Metro, Jumbo si Auchan. 

Mijlocul de transport in comun STB (linia 241) se regaseste in fata imobilului si faciliteaza conexiunea rapida cu statia de metrou Aparatorii Patriei, in aproximativ 10 minute.

La 5 minute de parcurs cu masina personala se afla Parcul Tudor Arghezi, parc ce se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare, in interiorul caruia au fost amenajate: suprafete verzi generoase, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare, alei de promenada ample si zone dedicate recreerii.

Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in apropierea acestuia au fost amenajate 14 terenuri de sport pentru iubitorii de sporturi cu mingea.

Nu lipsesc in aceasta noua zona institutiile de invatamant, unitatile medicale si bancare, galeriile comerciale mari si magazinele mixte, cafenele si restaurante, precum si multiple locuri de joaca sau spatii de agrement, toate acestea fiind la cateva minute distanta fata de imobil.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 1 minute
Transport public 1 minute
Scoala/Gradinita 3 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista al apartamentului este: 47.150 EURO +  TVA 

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar, sau prin plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 0 €
max 0 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie