Garsoniera decomandata, Lidl, Metalurgiei Park

Alexandru Obregia, Drumul Binelui
ID Anunt: 10686

Trimite linkul unui prieten pe

 • Cel mai bun pret
 • Parcare subterana
 • Disponibil Imediat
Studio
Etaj: 2
S.U.: 40 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 40 mp
Suprafata utila + balcon: 40 mp
Suprafata construita: 46 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: S+P+5
Structura: beton, caramida
Tip imobil: bloc de locuinte mixte

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • geamuri termopan
 • cada
 • chiuveta
 • mobilier in baie
 • baterii
 • tencuiala decorativa
 • mana curenta metalica
 • balcoane zidite
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • lift
 • usa metalica
 • interfon
 • balcon inchis

Prezentare

Garsoniera propusa spre vanzare face parte din ansamblul Studio Plus Ideal, proiect cu un regim de inaltime S+P+5E  in care regasim garsoniere simple si apartamente de doua camere cu balcoane generoase si inchise cu tamplarie PVC si geam termopan.

Compartimentarile sunt moderne si eficiente, iar finisajele sunt de cea mai buna calitate, clientii avand posibilitatea sa isi personalizeze locuintele dupa propriul gust, daca rezervarea se face in timpul constructiei blocului.

Puncte de interes

Ansamblul dispune de o infrastructura completa cu acces facil catre statiile de transport in comun si va pune la dispozitia noilor locatari numeroase facilitati, dintre acestea amintim: spatii verzi, parcari supraterane cat si subterane. Accesul se poate face din artere importante, precum: Turnu Magurele, Bulevardul Brancoveanu, Strada Luica, Strada Aurel Persu si Bulevardul Metalurgiei.

Ansamblul este situat pe strada Drumul Binelui, in apropierea celor mai importante centre comerciale ale zonei de sud (Lidl, Carrefour Grand Arena Mall, Metro, Selgros, Hornbach, Auchan, Jumbo), unitati de invatamant, spatii de joaca si de relaxare, statii STB, cu acces facil si catre statia de metrou Aparatorii Patriei.

La aproximativ 350 metri a fost construita cea mai modernă gradinita din Capitala, intinsa pe o suprafata de 1.300 de metri patrati.

 

Magazin 7 minute
Transport public 4 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 10 minute
Farmacie/Spital 10 minute
Centru 15 minute

Pret si modalitati de plata

Pret de lista apartament este de 47.000 EURO,  TVA 5% inclus!

Se accepta orice tip de credit bancar.

Pret parcari:

 • supraterana 2.000 EURO + TVA 19%.
 • subterana  3.000 EURO + TVA 19%

Bonus: voucher 10% reducere la toate produsele din magazinele FLANCO! 

In cazul in care doriti sa achizitionati locuinta prin credit, divizia financiara Credit24h.ro va sta la dispozitie, oferind consultanta personalizata, rapida si specializata.

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie