Garsoniera spatioasa, Grand Arena, Berceni, Sector 4

Bd Metalurgiei, Mall Grand Arena
ID Anunt: 13627

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Bucuria Residence Brancoveanu

Garsoniera
Etaj: parter
S.U.: 33.85 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 33.85 mp
Suprafata utila + balcon: 40.90 mp
Suprafata construita: 41 mp
Compartimentare: semidecomandat
Regim de inaltime: D+P+4E+5Er+6E+7Er
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri tripan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri exterior
 • mana curenta inox
 • balcoane zidite
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • curte amenajata
 • lift
 • interfon
 • sistem fatada conventionala
 • acces securizat cu bariere
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Garsoniera propusa spre vanzare face parte din proiectul imobiliar Bucuria Residence, situat intr-o zona noua si in plina dezvoltare a Sectorului 4 din Bucuresti, la doar cateva minute de mers pe jos de Mall-ul Grand Arena.

Aceasta garsoniera prezentata dispune de un spatiu locativ compartimentat modern, compus din: camera de locuit de 13.40 mp, bucatarie deschisa cu suprafata de 10 mp, hol  amplu de 5.95 mp care permite amenajarea unui spatiu practic de depozitare, baie cu suprafata de 4.50 mp si balcon de 7.05 mp.

Imobilul are regim de inaltime D+P+4E+5Er+6E+7Er, dispune de doua lifturi silentioase si de locuri de parcare atat la subteran cat si la suprateran, iar locuinta este disponibila la parter.

Puncte de interes

Proiectul rezidential Bucuria Residence Brancoveanu beneficiaza de o amplasare excelenta si ofera acces facil la puncte de interes precum: unitati de invatamant, unitati bancare si medicale, galerii si centre comerciale mari ( Carrefour Grand Arena Mall, Selgros, Hornbach, Lidl, Kaufland, Metro, Auchan ), piete agroalimentare, restaurante si cafenele.

Intrega zona ofera conditii de locuit prospere, avand strazi asfaltate si iluminate nocturn, trotuare ample, accesul catre imobil se desfasoara in conditii civilizate si de deplina siguranta iar in imediata apropiere a imobilului (aproximativ 100 m) se afla statia STB (linia 241) care face legatura directa cu metroul Aparatorii Patriei. Distanta pana in zona centrala a Capitalei se poate parcurge in aproximativ 20 minute cu autoturismul personal.

In proximitatea imobilului se afla Parcul Tudor Arghezi, parc ce se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare, iar tema principala a acestuia este dedicata sportului, intrucat a fost amenajata o pista de atletism cu lungimea de 1670 metri, o pista de biciclete, dar si piste pentru trotinete.

Zona de relaxare din interiorul parcului cuprinde suprafete verzi generoase, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare. Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in apropierea acestuia au fost amenajate 14 terenuri de sport pentru iubitorii de sporturi cu mingea.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 2 minute
Transport public 1 minute
Scoala/Gradinita 2 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 7 minute
Centru 20 minute

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista a apartamentului este:  50.500 Euro + TVA.

Pret promotional pana la data de 20.12.2023– 48.000 Euro + TVA.

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Bucuria Residence Brancoveanu

Bucuria Residence Brancoveanu

Str. Postalionului, Grand Arena Mall, Hornbach

Proiectul imobiliar Bucuria Residence Brancoveanu este amplasat in Sectorul 4 al Bucurestiului, in apropierea centrului comercial Grand Arena Mall, intr-o zona rezidentiala relativ noua, unde se regasesc si alte ansambluri si proiecte ample de locuinte construite recent in acest areal.

Garsoniera, Apartamente 2-3 camere
Finalizat
Preturi de la 50.500 Euro

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.