Garsoniera Lidl Metalurgiei Berceni

Alexandru Obregia, Lidl Metalurgiei
ID Anunt: 11561

Trimite linkul unui prieten pe

 • Parcare subterana
Studio
Etaj: 1
S.U.: 39 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 39 mp
Suprafata utila + balcon: 39 mp
Suprafata construita: 47 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: S+P+4
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • calorifere aluminium
 • vopsea lavabila
 • geamuri termopan
 • izolatie exterioara polistiren
 • cada
 • chiuveta
 • mobilier in baie
 • baterii
 • tencuiala decorativa
 • mana curenta metalica
 • balcoane zidite
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • lift
 • usa metalica
 • interfon
 • balcon inchis

Prezentare

Garsoniera pe care o prezentam astazi se regaseste intr-un imobil nou al proiectului rezidential Studio Plus Ideal, ansamblu de exceptie, amplasat in sectorul 4 al Capitalei.

Proiectul se desfasoara pe o suprafata de 5000 mp teren si este compus din doua imobile de locuinte mixte al caror regim de inaltime este DS+P+5E (corp B) si Ds+P+4E (corp A).  Numarul total de unitati locative generate de acest proiect este de 136 din care 96 sunt finalizate si predate viitorilor locatari. 

Puncte de interes

Studio Plus Ideal este amplasat in Sectorul 4, stradal pe Drumul Binelui. Ansamblul beneficiaza de infrastructura completa, strazi asfaltate, iluminat public si are acces rapid catre bulevardul Metalurgiei si bulevardul Constantin Brancoveanu, dar si catre multiple centre comerciale din zona: Lidl, Metro Berceni, Auchan, Jumbo, Selgros, Carrefour Grand Arena si Sun Plaza Mall, dar si catre institutii de invatamant si spitalicesti.

Noul imobil imbina arhitectura moderna cu ultimele reglementari in materie de constructii noi, cu acoperis tip terasa, spatii comune atent amenajate, spatii verzi si locuri de parcare amenajate si delimitate.

Mijloace de transport in comun: S.T.B. 241, 313, 312, 232, 125, 141, 220, N 105 si statia de metrou Aparatorii Patriei.

Magazin 5 minute
Transport public 1 minute
Scoala/Gradinita 2 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 6 minute
Centru 15 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul 47.000 Euro TVA 5% inclus.

Se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar, iar pentru plata integrala in avans beneficiati de o reducere de 5%.

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie