Promotie – Apartament 2 camere zona Metalurgiei, 62.000 Euro TVA inclus

Berceni, Blvd-ul Metalurgiei
ID Anunt: 24039

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Family Ideal Residence

Nr. camere: 2
Etaj: parter
S.U.: 52 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 52 mp
Suprafata utila + balcon: 56 mp
Suprafata construita: 62 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+6+7R+8R
Structura: beton, caramida
Tip imobil: bloc de locuinte mixte

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • geamuri termopan
 • vas WC suspendat si bazin incastrat
 • cada
 • chiuveta
 • mobilier in baie
 • baterii
 • mana curenta inox
 • balcoane sticla securizata
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • curte amenajata
 • lift
 • interfon

Prezentare

Apartamentul propus spre vanzare face parte din cel mai nou si de succes proiect imobiliar din zona de Sud a capitalei si anume Family Ideal Residence situat pe Drumul Binelui la 4 minute de Blvd-ul Metalurgiei-Lidl, zona dezvoltata masiv in ultima perioada, datorita investitiei in infrastructura, a accesului rapid catre principalele puncte de interes major ale orasului si centrele comerciale din zona.

Locuinta este disponibila la parterul imobilului, complet decomandata, cu o suprafata utila totala de 56.5 mp, compusa din: bucatarie inchisa, dormitor, hol mare ce permite amenajarea spatiilor de depozitare, baie complet utilata cu obiecte sanitare moderne, living generos plus un balcon.

Puncte de interes

Family Ideal are o pozitie excelenta si beneficiaza de o infrastructura completa: strazi asfaltate, iluminat public, centre comerciale la doar 2 – 3 minute distanta si 5 minute de mers pe jos de viitorul parc Tudor Arghezi.

Accesul la mijloace de transport se face in doar 2 minute de mers pe jos (statia STB 241 ce face legatura cu statia de metrou Aparatorii Patriei intr-un timp foarte scurt).

 

 

Magazin 5 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 6 minute
Farmacie/Spital 6 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pret plata integrala in avans : 62.000 Euro TVA 5% inclus

Pret credit: 68.000 Euro TVA 5% inclus

Se poate achizitiona si prin credit Prima Casa, iar daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pt dvs, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si indentificarii celei mai bune solutii financiare.

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Family Ideal Residence

Str. Drumul Binelui, Kaufland, Lidl Metalurgiei

PROIECT VANDUT! “Va multumim pentru increderea acordata acestui proiect! Va vom tine la curent cu informatii noi despre urmatoarele noastre proiecte.”  

Garsoniera, Garsoniere duble, Apartamente 2 - 3 camere
Finalizat

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie