Inchiriere apartament 3 camere, Grand Arena, loc de parcare

Bd Metalurgiei, Grand Arena Mall
ID Anunt: 46090

Trimite linkul unui prieten pe

Nr. camere: 3
Etaj: parter
S.U.: 69.3 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 69.3 mp
Suprafata utila + balcon: 71.8 mp
Suprafata construita: 82 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+5E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • mana curenta inox
 • balcoane zidite
 • terasa multistrat
 • balcon inchis
 • pavaj
 • gazon
 • gard
 • lift
 • aer conditionat
 • pregatire aer conditionat
 • interfon
 • sistem fatada conventionala
 • acces securizat cu bariere
 • acoperis tip sarpanta
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Va prezentam spre inchiriere un apartament cu 3 camere disponibil intr-un ansamblu rezidential din Sectorul 4, Bucuresti, zona Bd. Constantin Brancoveanu, Grand Arena Mall. 

Locuinta propusa este mobilata si utilata complet, are centrala termica proprie si este dotata cu electrocasnice noi, performante, conform imaginilor de prezentare (aparat de aer conditionat, masina de spalat, aspirator, televizoare).

Apartamentul este disponibil la parterul imobilului, are suprafata utila totala de 71.8 mp (cu balcon inclus de 2.5 mp) si dispune de o comparimentare decomandata, dupa cum urmeaza: living amplu 17.9 mp, dormitoare de 12.4 si 11.7 mp, bucatarie inchisa 6.8 mp, baie prevazuta cu geam 4.3 mp, grup sanitar 3.7 mp si hol acces cu suprafata de 12.5 mp.

Accesul auto in ansamblu se realizeaza pe strazi asfaltate, securizate cu bariera, iar distanta pana la punctele de interes importante ce se regasesc in imediata apropiere se realizeaza in doar cateva minute.

Puncte de interes

Zona rezidentiala in care este amplasat imobilul a beneficiat in ultimii ani de o dezvoltare urbana masiva: infrastructura este completa, strazile sunt asfaltate si iluminate nocturn, trotuarele sunt amenajate, iar mijlocul de transport in comun STB ( linia 241) faciliteaza legatura directa cu statia de metrou Aparatorii Patriei in doar cateva minute.

Accesul catre imobil se face rapid prin multiple artere de circulatie ample (Bulevardul Constantin Brancoveanu, Alexandru Obregia sau Metalurgiei), sau prin strazi adiacente acestora (Strada Aurel Persu, Strada Postalionului, Drumul Gilaului, Drumul Binelui, Drumul Dealu Cucului).  

Intreaga zona ofera conditii de locuit prospere intrucat se regasesc in proximitate toate punctele de interes importante precum: institutii de invatamant (crese, gradinite, scoli si licee), unitati spitalicesti si unitati bancare numeroase, cafenele si restaurante.

In imediata apropiere a imobilului sunt amplasate magazine mixte si centre comerciale mari: Selgros, Carrefour, Lidl, Kaufland, Auchan sau Metro , promenade ample , locuri de joaca pentru copii si parcuri renumite.

Un aspect foarte important de luat in calcul este apropierea fata de parcul Tudor Arghezi, un parc dezvoltat pe o suprafata de cca. 40.000 mp ce cuprinde diverse zone de agrement, terenuri de sport multiple, piste de alergare, spatii verzi amenajate peisagistic la standarde inalte de calitate, skatepark, teatru de vara si centru multicultural.

Magazin 3 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 4 minute
Cafenea/Restaurant 4 minute
Farmacie/Spital 4 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pret inchiriere: 480 Euro/ luna + 1 luna de chirie garantie.

*Este inclus in pretul afisat si un loc de parcare suprateran amplasat in interiorul ansamblului.

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Serviciul de inchirieri al SudRezidential

La Sudrezidential.ro intelegem importanta gasirii proprietatii de inchiriere perfecte, care sa raspunda tuturor nevoilor dumneavoastra, tocmai de aceea, oferim si un serviciu de inchiriere vast , care include o gama completa de servicii de agentie pentru a va ajuta sa gasiti spatiul comercial sau locuinta perfecta.

Serviciul nostru de inchiriere include indrumari complete pe tot parcursul procesului de inchiriere, de la cautarea proprietatilor ce corespund cerintelor dumneavoastra, pana la semnarea contractului de inchiriere.

Pentru a ne asigura ca primiti cele mai bune servicii posibile am format o echipa de agenti dedicati, care sunt specializati in piata de inchiriere si cu o experienta bogata in gasirea proprietatii perfecte pentru clientii nostri. Acestia vor lucra indeaproape cu dvs. pentru a va intelege nevoile, preferintele si va vor oferi un serviciu personalizat care este adaptat cerintelor dumneavoastra specifice.

Serviciul nostru de inchiriere este supus unor comisioane, care sunt gestionate de agentul Sudrezidential.ro, atribuit ofertei dumneavoastra de inchiriere. Pentru a afla mai multe despre acest serviciu, va rugam sa consultati agentul dumeavoastra, care va fi bucuros sa va explice structura ofertelor noastre si cea a comisionului practicat.

Ne angajam sa va oferim cel mai inalt nivel de servicii si sa ne asiguram ca va gasiti casa de inchiriere visata. Daca aveti intrebari sau doriti sa programati o vizionare, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati. Asteptam cu nerabdare sa va ajutam sa va gasiti proprietatea perfecta pentru inchiriere.

De multe ori, inchirierea unui spatiu este mult mai profitabila decat achizitia lui. Daca vrei sa dezvolti o afacere, daca lucrezi remote sau pur si simplu banca nu iti accepta veniturile pentru un credit imobiliar, inchirierea este cea mai buna solutie.

Ce trebuie sa stii despre serviciul de inchirieri al SudRezidential?

 • Este un serviciu care vine, atat in ajutorul proprietarilor, cat si in ajutorul chiriasilor. Crestem vizibilitatea proprietatilor de inchiriat in Sudul Bucurestiului si ne asiguram ca persoanele care doresc sa inchirieze au acces la cele mai bune oferte;
 • Implica un comision. Spre deosebire de celelalte servicii ale agentiei, cele de inchiriere implica un comision, platit catre SudRezidential in momentul in care se finalizeaza o tranzactie. Comisionul este platit atat de chirias, cat si de proprietar.

Care este valoarea comisionului impus de SudRezidential?

Valoarea comisionului difera in functie de proprietatea inchiriata. Daca esti direct interesat de o proprietate de inchiriat pe care ai gasit-o pe SudRezidential.ro, poti afla toate detaliile privind costurile si procedura de inchiriere contactand agentul ce reprezinta proprietatea.

Atentie

 • serviciul de inchirieri este supus comisionarii;
 • serviciul de inchirieri este un serviciu diferit de celelalte servicii SudRezidential, fiind unul de agentie imobiliara, nu de reprezentare;
 • Comisionul pentru inchirierile duse la bun sfarsit prin SudRezidential este platit atat de cumparator, cat si de vanzator;
 • valoarea comisionului este variabila, in functie de particularitatile fiecarei proprietati;
 • valoarea comisionului poate sa fie aflata prin contactarea directa a agentului ce reprezinta proprietatea.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie