Apartament 2 camere, aproape de metrou Aparatorii Patriei

Aparatorii Patriei, Aparatorii Patriei
ID Anunt: 21915

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Venus Residence 4 – Metalurgiei Park Faza 2

Nr. camere: 2
Etaj: 1
S.U.: 53.80 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 53.80 mp
Suprafata utila + balcon: 61.60 mp
Suprafata construita: 74 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: D+P+7E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • geamuri tripan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • mana curenta inox
 • balcoane sticla securizata
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • curte amenajata
 • lift
 • interfon
 • sistem fatada mixta
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Apartamentul prezentat face parte din ansamblul Venus 4 Residence, unul dintre cele mari rezidentiale din cadrul Metalurgiei Park Residence- primul parc rezidential din Romania, cu amplasare excelenta in cadrul Sectorului 4, Bucuresti.

Locuinta este disponibila la etajul 2/7 al imobilului si are o suprafata utila de 61.60 mp (balcon inclus de 7.80 mp). Aceasta locuinta are o compartimentare optimizata, distribuita astfel: living, dormitor, bucatarie inchisa, hol, baie  si balcon spatios cu acces din living si bucatarie.

Apartamentul se vinde complet finisat complet cu materiale de calitate premium si este contorizat individual.

Puncte de interes

Ansamblul rezidential Venus 4 Residence are o amplasare excelenta in cadrul Sectorului 4, Bucuresti, iar accesul catre imobil se poate face facil prin mai multe artere ample de circulatie: Soseaua Berceni, Strada Turnu Magurele Bulevardul Metalurgiei, Drumul Binelui sau Drumul Jilavei.

In zona sunt concentrate centre comerciale importante: Selgros, Auchan, Metro, Jumbo, Carrefour Grand Arena, Lidl, Kaufland.

Mijloacele de transport  in comun se pot accesa pietonal, distanta pana la statia de metrou Aparatorii Patriei se parcurge in aproximativ 10 minute, iar pana la statia STB din imediata vecinatate a imobilului (300 m) in 4-5 minute.

In proximitatea imobilului se afla Parcul Tudor Arghezi, parc ce se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare, iar tema principala a acestuia este dedicata sportului, intrucat a fost amenajata o pista de atletism cu lungimea de 1670 metri, o pista de biciclete, dar si piste pentru trotinete.

Zona de relaxare din interiorul parcului cuprinde suprafete verzi generoase, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare. Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in apropierea acestuia au fost amenajate 14 terenuri de sport pentru iubitorii de sporturi cu mingea.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 2 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 3 minute
Cafenea/Restaurant 3 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista al apartamentului este 81.000 Euro, TVA 5% inclus.

Pret parcare: 6.500 Euro + TVA 19%.

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Venus Residence 4 – Metalurgiei Park Faza 2

Venus Residence 4 – Metalurgiei Park Faza 2

Metalurgiei, metrou Aparatorii Patriei

E timpul sa ai propria ta casa in cadrul Metalurgiei Park Residence. Astazi, aducem in atentia ta unul dintre cele mai dorite si bine vandute proiecte rezidentiale din Metalurgiei Park Residence, si anume Venus Residence, care reprezinta proiectul cu numarul 4!

Studio, Apartamente 2 - 4 camere
Septembrie 2024
Preturi de la 58.090 Euro

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.