Apartament 2 camere, Aparatorii Patriei, Bd. Metalurgiei

Aparatorii Patriei, metrou Aparatorii Patriei, Drumul Binelui
ID Anunt: 37608

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Studio Plus Residence – Metalurgiei Park Faza 2

Nr. camere: 2
Etaj: 6
S.U.: 54.67 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 54.67 mp
Suprafata utila + balcon: 61.82 mp
Suprafata construita: 71 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: D+P+6E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • incalzire in pardoseala
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • mana curenta metalica
 • balcoane sticla securizata
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • lift
 • interfon
 • sistem fatada conventionala
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Apartamentul propus spre vanzare este disponibil intr-un ansamblu rezidential amplasat in zona marilor centre si galerii comerciale din cea mai noua zona rezidentiala, Metalurgiei Park.

Compartimentarea interioara a acestei unitati locative propusa achizitiei este una excelenta, gandita sa satisfaca si cele mai riguroase pretentii privind spatiul de locuit, cu incaperi ample, foarte bine luminate natural: living spatios cu suprafata de 21.95 mp, bucatarie deschisa de 6.50 mp, dormitor de 15.23 mp, hol cu spatiu pentru depozitare de 6.23 mp, baie de 4.76 mp.

Locuinta are o suprafata totala utila de 61.62 mp in care includem un balcon de 7.15 mp.

 

Puncte de interes

Accesul catre imobilele ce formeaza acest ansamblu rezidential se face cu usurinta, direct din cele mai importante artere de circulatie, cum sunt: Bulevardul Metalurgiei, strada Turnu Magurele, Drumul Gilaului sau Drumul Binelui, iar zona in care se desfasoara proiectul este una dintre cele mai dinamice din Sudul Capitalei, fiind conectata foarte bine cu centrul Bucurestiului, la numai 20 minute cu autoturismul personal.

Distantele pana la mijloacele de transport in comun se pot parcurge in cateva minute, statia STB din Bulevardul Metalurgiei este la aproximativ 300 m (liniile 141, 232, 241, 312, 313, N105), iar statia de metrou Aparatorii Patriei este la 10-12 minute de mers pietonal.

Un aspect foarte important de luat in calcul il reprezinta amplasarea excelenta a imobilului in apropierea celor mai importante centre comerciale precum: Lidl, Kaufland, Carrefour Grand Arena, Metro, Selgros, Hornbach, Auchan sau Jumbo, dar si a celorlalte puncte de interes din zona: locuri de joaca, zone verzi amenajate pentru promenada, scoli si gradinite, restaurante, farmacii si unitati spitalicesti.

In proximitatea imobilului se afla Parcul Tudor Arghezi care se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare ce urmeaza a fi dublata de catre autoritatile locale, tema principala a acestuia fiind dedicata sportului si relaxarii.

Zona de relaxare din interiorul parcului cuprinde suprafete verzi generoase, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare. Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in apropierea acestuia au fost amenajate 14 terenuri de sport pentru iubitorii de sporturi cu mingea.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 3 minute
Transport public 3 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 10 minute
Centru 20 minute

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pret de lista : 72.385 Euro + TVA.

*Pentru plata numerar in sistem anticipat se ofera discount de 5%.

Pret parcare supraterana: 4000 Euro (TVA inclus)

Pret parcare subterana: 8000 Euro (TVA inclus)

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau cu plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Studio Plus Residence – Metalurgiei Park Faza 2

Studio Plus Residence – Metalurgiei Park Faza 2

Metalurgiei Park, Aparatorii Patriei, Turnu Magurele

Noul proiectul Studio Plus Residence pastreaza aceeasi abordare inteligenta in ceea ce priveste proiectarea, complexitatea si functionalitatea, asa cum am fost obisnuiti in proiectele anterioare dezvoltate de acest brand imobiliar.

Garsoniere, Apartamente 2 camere
Finalizat
Preturi de la 49.500 Euro

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 0.05 €
max 0.5 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Broker credite Credit24H Credit imobiliar rapid Credite verzi Creditul Noua casa

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.