Apartament 2 camere, bloc nou, metrou Aparatorii Patriei!

Aparatorii Patriei, Metalurgiei Park - metrou Aparatorii Patriei
ID Anunt: 37530

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Studio Plus Residence – Metalurgiei Park Faza 2

Nr. camere: 2
Etaj: parter
S.U.: 57.04 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 57.04 mp
Suprafata utila + balcon: 62.28 mp
Suprafata construita: 74.73 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: DS+P+6E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • vopsea lavabila
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • incalzire in pardoseala
 • glafuri exterior
 • mana curenta inox
 • balcoane sticla securizata
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • lift
 • pregatire aer conditionat
 • interfon
 • sistem fatada conventionala
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Pentru cei care cauta un apartament nou, modern si spatios, pozitionat intr-un cartier bine cotat din Bucuresti, va prezentam aceasta proprietate excelenta, situata intr-un bloc nou cu regim de inaltime de DS+P+6E si o suprafata totala utila de 62.28 mp.

Cu o compartimentare decomandata, proprietatea include un hol primitor de 7.13 mp, o baie moderna de 4.66 mp, un living spatios de 21.95 mp, o camera  luminoasa de 15.41 mp, o bucatarie generoasa de 7.89 mp si un balcon de 5.24 mp, cu acces atat din bucatarie, cat si din living.

 

Puncte de interes

Acest imobil modern se afla in cadrul proiectului Metalurgiei Park Residence, unul dintre cele mai noi si moderne proiecte rezidentiale din Sectorul 4 al Capitalei. Este pozitionat la doar 950 de metri de statia de metrou Aparatorii Patriei si la doar 200 de metri de statiile STB 232, 312, 313, 241, 141 si 220.

Proprietarii vor fi la doar cativa pasi de o gama variata de facilitati, servicii publice si centre comerciale: Lidl Metalurgiei, Carrefour Grand Arena, Hornbach, Selgros, Metro, Auchan, Jumbo, centre educationale, afterschooluri, scoli cu clasele I-VIII, baruri/puburi, restaurante, locuri de joaca pentru copii si unitati medicale.

Magazin 1 minute
Transport public 3 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 10 minute
Centru 6.5 km

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista al imobilului propus este de 77.500  Euro cu TVA 5% inclus.

Modul de achizitie al imobilului este variat si flexibil, conceput pentru a oferi posibilitatea de achizitie atat prin intermediul creditelor bancare cu un avans minim de 5%, cat si prin surse proprii.

Pentru plata integrala in avans, se aplica discount, iar pretul devine 73.625 euro (TVA inclus).

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Studio Plus Residence – Metalurgiei Park Faza 2

Metalurgiei Park, Aparatorii Patriei, Turnu Magurele

Noul proiect Studio Plus Residence pastreaza acelasi mod inteligent de concepere, complexitate si buna functionalitate cu care am fost obisnuiti in proiectele anterioare de catre dezvoltatorii acestui brand imobiliar.

Garsoniere, Ap 2 camere
Iunie 2023
Preturi de la 50.000 euro

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 11625 €
max 38750 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie