Apartament 2 camere, Bd. Metalurgiei, Grand Arena Mall

Aparatorii Patriei, Mall Grand Arena, Parcul Tudor Arghezi
ID Anunt: 38498

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2

82.000 Euro
79.500 Euro
(+ TVA)
*Pret promotional pentru primele 10 unitati vandute
Calculator Rate
Nr. camere: 2
Etaj: 2
S.U.: 52.60 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 52.60 mp
Suprafata utila + balcon: 57.57 mp
Suprafata construita: 66 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+8E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri exterior
 • mana curenta metalica
 • balcoane traforaj metallic
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • curte amenajata
 • lift
 • interfon
 • sistem fatada conventionala
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Va oferim posibilitatea de a achizitiona un apartament cu 2 camere, decomandat,cu suprafata utila totala de 57.57 mp, disponibil la etajul 2/8 in cadrul ansamblului Top House Residence. Alegerea acestui apartament va fi una potrivita, intrucat pot fi enumerate o serie de beneficii precum: amplasare ideala in cea mai importanta zona rezidentiala construita a Sectorului 4- Metalurgiei Park, apropierea fata de parcul Tudor Arghezi, unul din cele mai moderne spatii de agrement amenajate din Capitala, accesul rapid la transportul in comun sau timpul redus pentru parcurgearea distantelor pana in zonele centrale ale Bucurestiului.

Locuinta se va preda finisata complet, imobilul dispune de zone verzi destinate rezidentilor ansamblului si de numeroase spatii comerciale la parterul blocurilor, unde isi vor desfasura activitatea o serie de magazine, unitati bancare, farmacii, cafenele.

Puncte de interes

Top House Residence face parte din ansamblurile ce compun Metalurgiei Park Residence, primul parc rezidential din Romania, localizat in Sectorul 4 al Capitalei, stradal pe Bulevardul Metalurgiei. Intreg arealul beneficiaza de strazi ample amenajate si iluminate pe timp de noapte, ce fac rapid legatura cu statiile de metrou din zona sau cu arterele principale care ajung in centrul Bucurestiului.

In proximitatea imobilului se afla Parcul Tudor Arghezi care se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare ce urmeaza a fi dublata de catre autoritatile locale, tema principala a acestuia fiind dedicata sportului si relaxarii.

Zona de relaxare din interiorul parcului cuprinde suprafete verzi generoase, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare. Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in apropierea acestuia au fost amenajate 14 terenuri de sport pentru iubitorii de sporturi cu mingea.

In imediata apropiere a imobilului regasiti centre comerciale mari: Metro, Jumbo, Auchan, Carrefour Grand Arena Mall, Hornbach, dar si institutii de invatamant, unitati bancare si medicale, cafenele si restaurante.

Transportul public este asigurat de STB (liniile 141, 232, 241, 312, 313, N105), metrou Aparatorii Patriei sau Dimitrie Leonida.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 2 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 2 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pretul apartamentului: 82.000 Euro + TVA 

Pret promotional pentru primele 10 unitati vandute : 79.500 Euro+ TVA 

Apartamentul poate fi achizitionat prin credit (noua casa sau ipotecar), plata numerar, sau prin intermediul unui program de plata esalonata pentru o perioada de 5 ani

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

 

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2

Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2

B-dul Metalurgiei, Parc Tudor Arghezi

Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2 este compus dintr-un numar de 3 imobile de locuinte mixte, al caror regim de inaltime este Parter + 8 Etaje, plus o parcare supraetajata alipita blocului 3.

Garsoniere, Apartamente 2-3 camere
Septembrie 2025
Preturi de la 60.928 Euro

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 0.05 €
max 0.5 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Broker credite Credit24H Credit imobiliar rapid Credite verzi Creditul Noua casa

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.