Apartament 2 camere, decomandat, Metalurgiei Park, Aparatorii Patriei

Aparatorii Patriei, Metalurgiei Park, Bulevardul Metalurgiei, Lidl, Jumbo
ID Anunt: 22814

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Venus Residence 4 – Metalurgiei Park Faza 2

Nr. camere: 2
Etaj: 1
S.U.: 54.5 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 54.5 mp
Suprafata utila + balcon: 59.9 mp
Suprafata construita: 74 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: Ds+P+6E+7E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • obiecte sanitare
 • geamuri tripan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri exterior
 • mana curenta inox
 • balcoane sticla securizata
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • curte amenajata
 • lift
 • interfon
 • sistem fatada mixta
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Apartamentul pe care il propunem spre vanzare face parte din ansamblul Venus Residence 4, proiect imobiliar amplasat stradal pe strada Drumul Binelui, in Sectorul 4 al Capitalei.

Locuinta este disponibila la etajul 1/7 al imobilului, dispune de o compartimentare complet decomandata si are suprafata utila de 54.50 mp + 5.40 mp balcon.

Proprietatea prezentata se preda finisata si utilata complet cu materiale de calitate premium si contorizata individual.

Puncte de interes

Proiectul rezidential Venus Residence este pozitionat excelent in cadrul primului parc rezidential din Romania, Metalurgiei Park Residence si se regaseste la o distanta mica fata de statia de metrou Aparatorii Patriei. Legatura cu zona centrala a Bucurestiului se face rapid, in aproximativ 20 minute cu autoturismul personal, prin artere ample cu trafic redus precum: Bd. Metalurgiei, Bd. Alexandru Obregia sau Soseaua Berceni.

La doar 5 minute de mers se afla statia STB ce are linii directe (141, 232, 241, 312, 313, N105) catre statiile de metrou din zona, iar in imediata apropiere regasiti centre comerciale (Lidl, Kaufland, Carrefour Grand Arena, Metro, Selgros, Hornbach, Auchan și Jumbo), institutii de invatamant, unitati bancare si medicale, restaurante si cafenele.

In proximitatea imobilului se afla Parcul Tudor Arghezi, parc ce se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare, iar tema principala a acestuia este dedicata sportului, intrucat a fost amenajata o pista de atletism cu lungimea de 1670 metri, o pista de biciclete, dar si piste pentru trotinete.

Zona de relaxare din interiorul parcului cuprinde suprafete verzi generoase, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare. Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in apropierea acestuia au fost amenajate 14 terenuri de sport pentru iubitorii de sporturi cu mingea.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala: https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 2 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 10 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista al apartamentului este de 79.000 Euro Tva 5% inclus.

Pretul pentru loc parcare exterioara este de 6.500 Euro + Tva 19%

Pretul pentru loc parcare subteran este de 8.500 Euro + Tva 19%.

Se poate achizitiona prin orice tip de credit cu un avans minim, iar la plata cash anticipat se ofera discount.

* Se accepta si plata esalonata catre dezvoltator.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Venus Residence 4 – Metalurgiei Park Faza 2

Venus Residence 4 – Metalurgiei Park Faza 2

Metalurgiei, metrou Aparatorii Patriei

E timpul sa ai propria ta casa in cadrul Metalurgiei Park Residence. Astazi, aducem in atentia ta unul dintre cele mai dorite si bine vandute proiecte rezidentiale din Metalurgiei Park Residence, si anume Venus Residence, care reprezinta proiectul cu numarul 4!

Studio, Apartamente 2 - 4 camere
Septembrie 2024
Preturi de la 58.090 Euro

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.