Apartament 2 camere decomandat, Parc Arghezi, Metalurgiei, sector 4

, Parc Tudor Arghezi, Lidl Metalurgiei, Kaufland Binelui, Grand Arena, Metro Berceni
ID Anunt: 50043

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2

Nr. camere: 2
Etaj: parter
S.U.: 50.24 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 50.24 mp
Suprafata utila + balcon: 50.24 mp
Suprafata construita: 62 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: Parter+7 Etaje
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • mana curenta metalica
 • balcoane traforaj metallic
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • curte amenajata
 • gazon
 • lift
 • pregatire aer conditionat
 • interfon
 • monitorizare video
 • sistem fatada conventionala
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Apartamentul cu 2 camere prezentat face parte din proiectul imobiliar Top House Residence Metalurgiei Park , ansamblu rezidential amplasat excelent, stradal la Bulevarul Metalurgiei, in Sectorul 4, Bucuresti, zona Metro Berceni, parc Tudor Arghezi, Mall Grand Arena.

Ansamblul Top House Residence face parte din primul parc rezidential din Romania dezvoltat in Bucuresti, cunoscut sub numele de Metalurgiei Park ResidenceAlaturi de numeroase alte branduri imobiliare de succes ce au dezvoltat proiecte imobiliare in acest parc rezidential, Top House Residence a reusit inca de la inceput sa livreze locuinte rezidentiale, construite la standarde inalte de calitate si confort.

Locuinta este disponibila la parter, intr-un imobil cu regim de inaltime Parter+7 Etaje, are suprafata ultila totala de 50.24 mp si dispune de o compartimentare decomandata, dupa cum urmeaza: hol amplu de 5.89 mp ce permite amenajarea unui spatiu de depozitare, living cu suprafata de 18.57 mp, bucatarie inchisa de 8.06 mp, dormitor de 13.74 mp si baie de 3.98 mp.

In cadrul proiectului rezidential Top House Residence aveti posibilitatea de a alege intre parcari exterioare supraterane sau parcari acoperite (disponibile in parcarea supraetajata, amenajata la mica distanta fata de imobil).

Proprietatea propusa reprezinta o oportunitate de investitie excelenta ce dispune de localizare foarte buna in raport cu punctele de interes major din zona: parcul Tudor Arghezi si aleile de promenada amenajate in Bd. Metalurgiei, mijloacele de transport in comun STB, metrou, institutiile de invatamant, unitatile medicale si unitatile bancare sau zonele de agrement.

Puncte de interes

Ansamblul Top House Residence dispune de o amplasare excelenta in cadrul Sectorului 4 al Capitalei, cu deschidere ampla pe Bd. Metalurgiei, peste drum de parcul Tudor Arghezi. 

Acest parc se intinde pe o suprafata de 4 hectare si dispune de suprafete verzi generoase, de mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare. In incinta parcului a fost amenajata si o parcare supraetajata de 150 locuri pentru vizitatori.

Alaturi de aceasta zona de agrement din proximitatea imobilului se remarca si Patinoarul Berceni Arena, primul patinoar din Bucuresti dezvoltat la standarde inalte pentru a putea gazdui competitii olimpice. (Aparatorii Patriei – cateva minute de imobil). Iubitorii sportului se mai pot bucura si de cele 14 terenuri de sport amenajate chiar langa parcul Tudor Arghezi.

Datorita pozitionarii excelente pe care o are acest ansamblu, accesul catre marile centre comerciale precum: Lidl, Kaufland, Metro, Auchan, Jumbo, Mega Image, Profi Market, se face in doar cateva minute.

Statia STB (liniile 141, 232, 241, 312, 313, N105) se afla la doar 3 minute de mers fata de imobil, fiecare linie asigura transferul catre statiile de metrou din proximitate.

In imediata apropiere a ansamblului rezidential se regasesc puncte de interes major precum: institutii de invatamant, unitati bancare si unitati medicale, cafenele si restaurante.

Conectarea cu zona centrala a Capitalei se face rapid prin numeroase artere de circulatie sau bulevarde ample precum: Bd. Metalurgiei, Bd. Alexandru Obregia, Bd. Constantin Brancoveanu, Sos. Berceni, Sos. Oltenitei, iar distanta pana la statia de metrou Aparatorii Patriei poate fi parcursa pietonal in cateva minute.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 2 minute
Transport public 3 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 3 minute
Farmacie/Spital 3 minute
Centru 20 minute

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista apartamentului este de: 72.500 EURO +  TVA 

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar, prin plata numerar sau cu plata esalonata pe o perioada de pana la 5 ani.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2

Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2

B-dul Metalurgiei, Parc Tudor Arghezi

Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2 este compus dintr-un numar de 3 imobile de locuinte mixte, al caror regim de inaltime este Parter + 8 Etaje, plus o parcare supraetajata alipita blocului 3.

Garsoniere, Apartamente 2-3 camere
Septembrie 2025
Preturi de la 60.928 Euro

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.