Apartament 2 camere, loc parcare inclus, disponibil imediat, Sector 4

Bd Metalurgiei, Grand Arena Mall
ID Anunt: 33508

Trimite linkul unui prieten pe

 • Gata de mutare
 • 0% Comision
Nr. camere: 2
Etaj: 3
S.U.: 54.95 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 2
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 54.95 mp
Suprafata utila + balcon: 59.90 mp
Suprafata construita: 69 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+3EM
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • mana curenta inox
 • balcoane zidite
 • pavaj
 • gazon
 • gard
 • lift
 • pregatire aer conditionat
 • interfon
 • sistem fatada conventionala
 • acoperis tip sarpanta

Prezentare

Va prezentam un apartament cu 2 camere , disponibil intr-un proiect imobiliar finalizat ce se regaseste in imediata vecinatate a galeriilor comerciale ce formeaza Grand Arena Mall, in Sectorul 4 al Capitalei. Ansamblul rezidential dispune de o amplasare excelenta, in noua zona rezidentiala dezvoltata la standarde inalte din proximitatea intersectiei Bulevardului Constantin Brancoveanu cu Strada Luica.

Locuinta este disponibila la etajul 3/3 al imobilului si dispune de suprafata utila totala de 60 mp distribuita echilibrat printr-o compartimentare decomandata, astfel: camera de zi 18.53 mp, dormitor 11.46 mp, bucatarie inchisa 7.32 mp, hol acces 6.30 mp, 2 grupuri sanitare de 5.43, respectiv 3.63 mp, si balcon de 4.95 mp.

Imobilul dispune de multiple locuri de parcare supraterane amenajate, iar in pretul afisat este inclus un loc de parcare, in cota indiviza.

Puncte de interes

Proiectul imobiliar este amplasat intr-o zona rezidentiala completa, care abunda in facilitati complementare chiar si din punct de vedere comercial, deoarece contine pe langa micile magazine de proximitate si o zona comerciala ampla compusa din mari magazine, centre comerciale si hipermarketuri, cum sunt: Grand Arena Mall, Carrefour Berceni, Selgros, Hornbach Berceni, Lidl, Kaufland, Metro, Jumbo, Auchan.

Accesul catre imobil se face rapid atat din artere de circulatie ample precum bulevardele Constantin Brancoveanu, Alexandru Obregia si Metalurgiei, cat si prin strazi adiacente cu trafic auto redus cum sunt: Turnu Magurele, Aurel Persu, Postalionului sau Drumul Binelui.

Mijlocul de transport in comun STB (linia 241) faciliteaza rapid legatura directa cu statia de metrou Aparatorii Patriei, iar distanta de doar 8 km fata de zonele centrale importante ale Capitalei se poate parcurge cu autoturismul personal in aproximativ 20 minute.

O facilitate marcanta a amplasarii acestui ansamblu rezidential este apropierea fata de zonele verzi de promenada amenajate in Bulevardul Metalurgiei dar si fata de Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti, care se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare. Tema principala a parcului este dedicata sportului, intrucat a fost amenajata o pista de atletism cu lungimea de 1670 metri, o pista de biciclete, dar si piste pentru trotinete.

Zona de relaxare din interiorul parcului cuprinde suprafete verzi generoase, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare. Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in apropierea acestuia au fost amenajate 14 terenuri de sport pentru iubitorii de sporturi cu mingea.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 2 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul locuintei este de 72.500 Euro.

In acest pret este inclus si un loc de parcare, in cota indiviza.

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

 

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.