Apartament 2 camere, Metalurgiei Park, Studio Plus Residence

Bd Metalurgiei, Metalurgiei Park - metrou Aparatorii Patriei
ID Anunt: 36496

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Studio Plus Residence – Metalurgiei Park Faza 2

Nr. camere: 2
Etaj: 5
S.U.: 54.19 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 54.19 mp
Suprafata utila + balcon: 61.34 mp
Suprafata construita: 71 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: Ds+P+4E+E5R+E6R
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • incalzire in pardoseala
 • glafuri exterior
 • mana curenta inox
 • balcoane sticla securizata
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • gazon
 • gard
 • lift
 • interfon
 • sistem fatada conventionala
 • acces securizat cu bariere
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere, decomandat, cu o suprafata totala utila de 61.34 mp, dispus in cadrul noului proiect imobiliar Studio Plus Residence Metalurgiei Park.

Noul proiect este construit pe o suprafata de teren de 10.000 mp, pe care sunt edificate 4 imobile de locuinte cu regim de inaltime Subsol+Parter+6 Etaje. Noul ansamblu rezidential Studio Plus Metalurgiei Park este situat in Sectorul 4 al Capitalei, pe Strada Drumul Binelui, in zona marilor centre si galeriilor comerciale (Lidl, Kaufland, Carrefour, Metro, Auchan, Jumbo, Selgros, Hornbach).

Puncte de interes

Datorita amplasamentului exceptional, ansamblul Studio Plus Binelui beneficiaza de infrastructura completa cu strazi asfaltate si iluminate nocturn, acces rapid la cele mai importante centre comerciale ale zonei de sud, unitati de invatamant, spatii de joaca si de relaxare si Parcul Tudor Arghezi.

Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare, iar tema principala a acestuia este dedicata sportului, intrucat a fost amenajata o pista de atletism lungimea de 1670 metri, o pista de biciclete, dar si piste pentru trotinete.

Zona de relaxare din interiorul parcului cuprinde suprafete verzi generoase, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare. Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in apropierea acestuia au fost amenajate 14 terenuri de sport pentru iubitorii de sporturi cu mingea.

In imediata apropiere a ansamblu rezidential din care face parte locuinta propusa se regasesc centre comerciale mari (Lidl, Kaufland, Auchan, Metro, Carrefour), institutii de invatamant, unitati bancare si medicale, zone ample de promenada.

Accesul catre statia de metrou Aparatorii Patriei, dar si catre statiile STB (141, 232, 241, 312, 313, N105) este facil, rapid si se poate face in aproximativ 10 minute pietonal. Distanta pana in zona centrala a Bucurestiului se poate parcurge cu autoturismul personal in aproximativ 20 de minute.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 1 minute
Transport public 3 minute
Scoala/Gradinita 1 minute
Cafenea/Restaurant 2 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista al imobilului este: 75.200 Euro + TVA.

Loc de parcare subteran sau suprateran cu preturi incepand de la 4.000 Euro + TVA 19%.

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Studio Plus Residence – Metalurgiei Park Faza 2

Studio Plus Residence – Metalurgiei Park Faza 2

Metalurgiei Park, Aparatorii Patriei, Turnu Magurele

Noul proiectul Studio Plus Residence pastreaza aceeasi abordare inteligenta in ceea ce priveste proiectarea, complexitatea si functionalitatea, asa cum am fost obisnuiti in proiectele anterioare dezvoltate de acest brand imobiliar.

Garsoniere, Apartamente 2 camere
Finalizat
Preturi de la 49.500 Euro

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.