Apartament 2 camere, Parc Tudor Arghezi, Grand Arena Mall

Berceni, Bd. Metalurgiei, Grand Arena Mall, Metro Berceni
ID Anunt: 58202

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Primera Park Residence

Nr. camere: 2
Etaj: 8
S.U.: 47.04 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 47.04 mp
Suprafata utila + balcon: 56.20 mp
Suprafata construita: 66.20 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+9E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • calorifere
 • glafuri exterior
 • mana curenta metalica
 • balcoane traforaj metallic
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • curte amenajata
 • gazon
 • gard
 • lift
 • interfon
 • sensor pentru incendii
 • sistem fatada conventionala
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Va prezentam un apartament cu doua camere, disponibil in proiectul imobiliar Primera Park Residence, un proiect rezidential dezvoltat in Sectorul 4 al Capitalei, la mica distanta de parcul Tudor Arghezi sau de galeriile comerciale ce formeaza Grand Arena Mall.

Primera Park Residence face parte din faza a doua a proiectului imobiliar Metalurgiei Park Residence, dezvoltat in zona Bld. Metalurgiei, zona aflata in plina dezvoltare urbanistica, in care foarte multe familii tinere au ales in ultimii ani sa isi achizitioneze o locuinta noua.

Regimul de inaltime al imoblilului Primera Park Residence este de P+9E, cu un total de aproximativ 66 unitati locative diverse, de la garsoniere simple la garsoniere duble, apartamente cu doua si trei camere, insotite de locuri de parcare atat acoperite, cat si supraterane.

Printre facilitatile pe care le ofera fiecare unitate locativa in parte se enumera: incalzirea in pardoseala, tamplarie PVC cu geam tripan de ultima generatie, finisaje de cea mai buna calitate din clasa premium la alegere, si asistenta gratuita din partea departamentului de design din cadrul proiectului pentru o amenajare perfecta a fiecarui spatiu interior.

Apartamentul propus este disponibil la etajul 8/9 al imobilului si are suprafata utila de 56.20 mp, distribuita printr-o compartimentare eficienta privind spatiul de locuit, astfel: camera de zi si bucatarie 25.39 mp, dormitor 12.48 mp, hol 4.52 mp, baie 4.65 mp si balcon 9.16 mp.

Imaginile prezentate privind mobilierul, amenajarile interioare, dotarile, cat si variantele de finisare sunt propuneri de amenajare si mobilare ce pot fi executate contra cost, acestea au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari.

Puncte de interes

Imobilul este amplasat intr-o zona dinamica aflata in plina expansiune urbana din Sectorul 4 al Capitalei si face parte din Metalurgiei Park Faza a II-a, unul dintre cele mai mari proiecte imobiliare rezidentiale din Romania.

Primera Park Residence beneficiaza de o deschidere directa catre Strada Drumul Binelui, catre Bulevardul Metalurgiei prin drumul intern al Metalurgiei Park, dar si de multiple cai de acces secundare. Conectarea cu zona centrala a Capitalei se face facil, prin bulevarde ample si strazi adiacente, in aproximativ 20 de minute cu autoturismul personal.

Mijloacele de transport in comun STB (liniile 125, 141, 220, 232, 241, 312, 313 si N105 ) se regasesc in imediata apropiere a imobilului si fac posibil transferul catre statiile de metrou din zona sau catre principalele puncte de interes: institutii de invatamant, unitati medicale, unitati bancare sau zone de agrement.

Imobilul este localizat la numai 3 minute de parcul Parcul Tudor Arghezi, cel mai noi parc din Bucuresti ce este dispus momentan pe o suprafata ampla de 4 hectare care va fi dublata de autoritatile locale.

Parcul cuprinde suprafete verzi generoase, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare. Iubitorii sportului beneficiaza de o pista pentru biciclete si trotinete, cat si de o pista de atletism cu lungimea de 1670 m.

De asemenea, in proximitatea proiectului imobiliar se regasesc 14 terenuri de sport amenajate pentru iubitorii sporturilor cu mingea, cat si Patinoarul Berceni Arena, patinoar dezvoltat la standarde inalte de calitate ce va gazdui competitii ale sporturilor pe gheata.

Nu lipsesc din imediata apropiere centrele si galeriile comerciale mari precum: Auchan, Metro, Jumbo, Lidl, Kaufland, Penny, Carrefour, Mega Image sau magazinele cu specific comercial mixt, institutiile de invatamant, unitatile bancare si centrele medicale.

De ce locuiesti in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 2 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 2 minute
Farmacie/Spital 3 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista apartamentului este de: 69.900 EURO + TVA

*  Pentru plata in sistem anticipat se ofera discount

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau cu plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Primera Park Residence

Primera Park Residence

Lidl, Kaufland Metalurgiei, Parc Tudor Arghezi, Drumul Binelui

E timpul sa ai casa ta in Metalurgiei Park Residence, asa ca astazi iti supunem atentiei unul dintre cele mai dorite si bine vandute proiecte rezidentiale din cadrul primului parc rezidential din Romania, si anume Primera Park Residence!

Garsoniere, Ap. tip Studio, Ap. 2 Camere, Ap. 3 Camere
August 2025
Preturi de la 45.700 Euro

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 0.05 €
max 0.5 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Broker credite Credit24H Credit imobiliar rapid Credite verzi Creditul Noua casa

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.