Apartament 2 camere, The Grand Kristal, vedere panoramica

Metrou Dimitrie Leonida, METRO, AUCHAN, JUMBO, Parc Tudor Arghezi
ID Anunt: 39758

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza I

Nr. camere: 2
Etaj: 8
S.U.: 52.57 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 52.57 mp
Suprafata utila + balcon: 66.07 mp
Suprafata construita: 62.54 mp
Compartimentare: semidecomandat
Regim de inaltime: P+8E+9Er
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri tripan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri exterior
 • mana curenta inox
 • balcoane zidite
 • balcoane sticla securizata
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • curte amenajata
 • gazon
 • gard
 • lift
 • interfon
 • sensor pentru incendii
 • sistem fatada conventionala
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Va prezentam un apartament cu 2 camere, disponibil in ansamblul The Grand Kristal Residence City, un proiect rezidential de mari dimensiuni, cu dezvoltare masiva in Sectorul 4 al Capitalei.

Apartamentul este situat la etajul 8/9 al imobilului si are suprafata utila totala de 66.07 mp. Locuinta a fost proiectata sa ofere maximul de functionalitate si confort printr-o compartimentare ideala, iar camerele acesteia beneficiaza de lumina naturala din abundenta.

Aceasta proprietate se va preda finisata complet, iar prin colaborarea cu Avalon Romania, renumit membru din domeniul materialelor de constructii, se vor satisface cele mai pretentioase solicitari in materie de amenajare interioara fiind folosite game standard incluse in pretul apartamentului, dar si premium-luxury.

Puncte de interes

Ansamblul rezidential The Grand Kristal Residece City este unul din cele mai mari proiecte imobiliare dezvoltate in zona de Sud a Capitalei si este amplasat la doar cateva minute de noul parc Tudor Arghezi si de centrele si galeriile comerciale din zona Metalurgiei: Lidl, Kaufland, Auchan, Jumbo, Metro, Grand Arena Mall, Selgros.

Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti, se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare. Tema principala a parcului este dedicata sportului, intrucat a fost amenajata o pista de atletism cu lungimea de 1670 metri, o pista de biciclete, dar si piste pentru trotinete sau aparate de fitness.

Zona de relaxare din interiorul parcului cuprinde suprafete verzi generose, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare. Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in apropierea acestuia au fost amenajate 14 terenuri de sport pentru iubitorii de sporturi cu mingea.

Proiectul rezidential se remarca prin functionalitatea excelenta si designul modern al imobilelor ce il compun, dar si prin crearea un ambient placut intr-o comunitate ce beneficiaza de facilitati complementare menite sa creeze un nivel de trai linistit si confortabil. Rezidentii au la dispozitie in cadrul acestui ansamblu rezidential restaurante, cafenele, magazine mixte, locuri de joaca numeroase si zone verzi cu suprafete insemnate.

Mijlocul de transport in comun STB se regaseste la intrarea in ansamblul rezidential si realizeaza legatura directa cu statiile de metrou din zona (liniile 125, 141, 220, 232, 312, N 105). Parcul Tudor Arghezi este amplasat in imediata apropiere a imobilului, are o suprafata amenajata de aproximativ 40.000 mp si cuprinde numeroase locuri de joaca si zone verzi pentru promenada amenajate la standarde inalte, teatru de vara, skate park si centru multicultural.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala: https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 5 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 10 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 10 minute
Centru 20 minute

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pret de lista: 70.900 Euro TVA 5% inclus 

*Pret promotional pana la data de 30.09.2023 – 69.900 Euro TVA 5% inclus

Loc de parcare: 4.000 Euro + TVA 19%.

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza I

The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza I

Bulevardul Metalurgiei, strada Dumitru Brumărescu

Conceptul urbanistic indraznet, functionalitatea excelenta si designul modern al imobilelor din ansamblul The Grand Kristal Residence City Metalurgiei provin din dorinta dezvoltatorilor brandului Kristal Residence de a oferi viitorilor rezidenti posibilitatea de a locui intr-o comunitate integrata si de a beneficia de un nivel de trai linistit si confortabil.  

Apartamente 2-4 camere
Decembrie 2024
Preturi de la 67.500 Euro

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.