Apartament 3 camere, decomandat, metrou Aparatorii Patriei

Aparatorii Patriei, Metrou Aparatorii Patriei, Bulevardul Metalurgiei
ID Anunt: 38375

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Noul Brown Residence – Metalurgiei Park Faza 2

Nr. camere: 3
Etaj: 6
S.U.: 75.56 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 2
Balcon: 2

Caracteristici

Suprafata utila: 75.56 mp
Suprafata utila + balcon: 86.80 mp
Suprafata construita: 95.06 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+9E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri tripan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • mana curenta inox
 • balcoane zidite
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • lift
 • pregatire aer conditionat
 • interfon
 • sensor pentru incendii
 • sistem fatada conventionala
 • statie incarcare electrica
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Va prezentam un apartament cu 3 camere ce face parte din proiectul imobiliar Brown Residence Metalurgiei Faza II, localizat in sectorul 4 al Capitalei. Apartamentul propus spre vanzare este amplasat la etajul 6 intr-un imobil nou cu regim de inaltime P+9 etaje si se remarca prin crearea unui spatiu locativ spatios si luminos cu suprafata utila de 75.56 mp, la care se adauga si doua balcoane cu o suprafata totala de 11.24 mp.

Finisajele aplicate sunt de calitate superioara si pot fi personalizate pentru a se potrivi preferintelor fiecarui cumparator, daca rezervarea apartamentului se face din timp.

Imaginile prezentate privind mobilierul, amenajarile interioare, dotarile, cat si variantele de finisare sunt propuneri de amenajare si mobilare ce pot fi executate contra cost, acestea au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari.

Puncte de interes

Amplasat in proximitatea Bulevardului Metalurgiei, ansamblul Brown Residence este conectat foarte bine cu zona centrala a Bucurestiului, fiind la o distanta ce poate fi parcursa in aproximativ 20 minute cu autoturismul personal.

La doar 5 minute de mers pe jos se afla statia STB ce are linii directe (141, 232, 241, 312, 313, N105) catre statiile de metrou din zona, iar in imediata apropiere regasiti centre comerciale, restaurante, școli, gradinite, farmacii si unitati spitalicesti, bancomate, sali de sport, parcul Tudor Arghezi, locuri de joaca si zone verzi amenajate pentru promenada.

In proximitatea imobilului se afla Parcul Tudor Arghezi care se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare ce urmeaza a fi dublata de catre autoritatile locale, tema principala a acestuia fiind dedicata sportului si relaxarii.

Zona de relaxare din interiorul parcului cuprinde suprafete verzi generoase, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare. Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in apropierea acestuia au fost amenajate 14 terenuri de sport pentru iubitorii de sporturi cu mingea.

Distanta pana la Metrou Aparatorii Patriei poate fi parcursa pietonal in aproximativ 10-15 minute, iar pana la noul parc Tudor Arghezi sunt doar 5 minute.

Aveti acces rapid la cele mai importante centre comerciale precum: Lidl, Kaufland, Carrefour Grand Arena, Metro, Selgros, Hornbach, Auchan sau Jumbo.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala: https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

 

Magazin 3 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pret apartament: 109.500 Euro + TVA 

Preturile pentru parcari sunt:

 • 6.000 Euro + TVA  – parcare supraterana
 • 8.000 Euro + TVA  – parcare acoperita

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar, Noua Casa/Ipotecar sau cu plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Noul Brown Residence – Metalurgiei Park Faza 2

Noul Brown Residence – Metalurgiei Park Faza 2

Str. Turnu Magurele, Metalurgiei Park, Aparatorii Patriei

Faza 2 a proiectului imobiliar este compusa din 4 blocuri de locuinte mixte, insotite de numeroase facilitati complementare, care vor genera la finalizare un numar total de 288 unitati locative diverse, insotite de parcarile aferente.

Garsoniere duble, Apartamente 2-3 camere
Corp B - Aprilie 2025
Preturi de la 66.500 Euro

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 0.05 €
max 0.5 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Broker credite Credit24H Credit imobiliar rapid Credite verzi Creditul Noua casa

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.