Apartament 3 camere, Drumul Binelui, Viva Residence, Disponibil Imediat

Aparatorii Patriei, Bulevardul Metalurgiei, Lidl, Jumbo
ID Anunt: 30075

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Viva Residence Metalurgiei – faza 2

Nr. camere: 3
Etaj: 7
S.U.: 71.50 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 2
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 71.50 mp
Suprafata utila + balcon: 65.20 mp
Suprafata construita: 85 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+7E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vinarom
 • vopsea lavabila
 • geamuri termopan
 • cada
 • chiuveta
 • mobilier in baie
 • baterii
 • mana curenta metalica
 • balcoane zidite
 • balcoane traforaj metallic
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • curte amenajata
 • lift
 • interfon
 • sensor pentru incendii

Prezentare

Apartamentul de 3 camere pe care il propunem spre vanzare este disponibil la etajul 7, are o suprafata utila totala de 65.20 mp + 6.30 mp balcon, fiind format dintr-un living, 2 dormitoare, hol, baie matrimoniala, wc serviciu si balcon. Blocul in care este disponibil apartamentul face parte din proiectul rezidential Viva Residence, situat pe strada Drumul Binelui, Sector 4 in cel mai mare parc rezidential si anume Metalurgiei Park Residence.

Puncte de interes

Metalurgiei park Residence beneficiaza de infrastructura completa si acces facil la toate centrele comerciale din zona, precum: Carrefour Grand Arena, Kaufland, Selgros, Hornbach, Lidl Metalurgiei. Aceasta zona are bulevarde bine dimensionate, care fac legatura rapida cu Centrul Bucurestiului, dar si cu iesirile orasului, autostrada si catre Centura Capitalei. Planurile autoritatilor publice locale sunt de a mai crea un acces rapid catre aceasta centura in zona comunei Jilava.

Parcul Tudor Arghezi, pentru ca asa se va numi noul parc de peste 30.000 de metri patrati, va fi construit la doar cateva minute distanta, pe Bulevardul Metalurgiei, intre Mall Grand Arena si bine-cunoscutul magazin Jumbo si este considerat cel mai mare parc construit dupa revolutie, fiind foarte probabil si unul dintre cele mai moderne.

Distanta pana la statia de  STB 241  este de aproximativ 5 minute, STB care face legatura directa cu Metroul Aparatorii Patriei.

Magazin 1 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 1 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista al apartamentului este de 91.900 Euro Tva 5% inclus.

Loc de parcare: Suprateran: 5000 Euro + Tva 19%.

Acoperit la parterul blocului – 8000 Euro + Tva 19%;

Se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata cash.Pentru mai multe informatii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ma puteti contacta la tel: 0760.757.356 – Ghinoiu Cosmin

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Viva Residence Metalurgiei – faza 2

Berceni, Metalurgiei Park, Aparatorii Patriei

PROIECT VANDUT! “Va multumim pentru increderea acordata acestui proiect! Va vom tine la curent cu informatii noi despre urmatoarele noastre proiecte.”

Garsoniere, Garsoniere duble, Apartamente 2-3 camere
Finalizat

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2024, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 9% se aplica pentru livrarea de locuinte noi, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata. Nota: Cota redusa se aplica numai in cazul locuintelor, care in momentul livrarii pot fi locuite ca atare. Orice persoana fizica poate achizitiona, incepand cu data de 1 ianuarie 2024, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuinta a carei valoare nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv TVA, cu o cota redusa de 9%; La pretul afisat, se adauga cota de TVA corespunzatoare, in functie de prevederile fiscale aplicabile pentru persoanele fizice sau juridice, dupa caz. Pretul afisat plus TVA-ul redus de 9% este aplicabil doar in masura in care, prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA, se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare si a livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie