Apartament 3 camere mobilat, utilat, metrou Aparatorii Patriei

Aparatorii Patriei, Parc Tudor Arghezi
ID Anunt: 29348

Trimite linkul unui prieten pe

 • Mobilat
 • Utilat
 • Gata de mutare
 • 0% Comision
Nr. camere: 3
Etaj: 4
S.U.: 63 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 2
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 63 mp
Suprafata utila + balcon: 69 mp
Suprafata construita: 83 mp
Compartimentare: semidecomandat
Regim de inaltime: S+P+7E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri exterior
 • mana curenta inox
 • balcoane traforaj metallic
 • curte amenajata
 • lift
 • interfon
 • sistem fatada conventionala

Prezentare

Va propunem pentru achizitie un apartament modern si spatios, complet mobilat si utilat, cu o suprafata totala utila de 69 mp si situat la etajul 4 dintr-un bloc nou construit in anul 2020.

Apartamentul este compus dintr-un living generos, care include o bucatarie mobilata si utilata, 2 dormitoare spatioase, mobilate si amenajate, un hol de acces larg, 2 grupuri sanitare moderne si un balcon generos.

Aceasta proprietate este ideala pentru cei care isi doresc confortul unui imobil nou, dotat cu utilitati moderne si o locatie excelenta.

Puncte de interes

Ansamblul Rezidential Venus Faza II ,  este localizat intr-o zona retrasa si linistita, pe strada Drumul Jilavei, dar in acelasi timp foarte aproape de multiple puncte de interes.

La doar 10-12 minute de mers pe jos se afla metroul Aparatorii Patriei, supermarketuri precum Mega Image, Auchan, Metro, Jumbo, Selgros, gradinita cu program afterschool, scoala cu clasele I-VIII, sala de fitness si restaurante si cafenele. In curand, parcul Tudor Arghezi, care se intinde pe o suprafata de 27.000 mp, va fi inaugurat si se afla la doar 2 minute distanta de imobil.

Imobilul ofera parcari exterioare si subterane, spatii verzi si parti comune atent finisate.

Zona beneficiaza de infrastructura completa, cu strazi asfaltate, iluminat public si acces rapid la transportul public si metrou.

Citeste mai multe despre proiectele aflate in curs de dezvoltare in Sectorul 4 aici:

https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 1 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 2 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 15 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul locuintei este de 99.000 Euro, TVA inclus.

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie