Apartament 3 camere, Metalurgiei Park, aproape de Metrou Aparatorii Patriei

Aparatorii Patriei, Bulevardul Metalurgiei
ID Anunt: 34487

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Metalurgiei Park Residence – Faza I

 • Mobilat
 • Utilat
 • Gata de mutare
 • 0% Comision
Nr. camere: 3
Etaj: parter
S.U.: 71 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 71 mp
Suprafata utila + balcon: 71 mp
Suprafata construita: 80 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+5E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • mana curenta inox
 • balcoane zidite
 • gazon
 • lift
 • aer conditionat
 • interfon
 • sistem fatada conventionala
 • acoperis tip sarpanta
 • placa de beton peste ultimul etaj
 • acoperis

Prezentare

Apartamentul de 3 camere propus spre vanzare face parte din proiectul Joy Residence Metalurgiei Park, compus din 5 blocuri de locuinte cu regim de inaltime P+5E, proiect construit intre anii 2016-2019 in Bucuresti, Sector 4 in cadrul celui mai mare parc rezidential din Romania, Metalurgiei Park Residence.

Locuinta este disponibila la parterul inalt al blocului 3 si este compartimentata astfel: living 17.6 mp, bucatarie 9.17 mp, dormitor 14.28 mp, dormitor 11.94, baie 4.23, grup sanitar 2.09, vestibul si hol de 11.29 mp.

Aceasta se vinde complet mobilata si utilata asa cum este prezentata in imagini si este dotata cu urmatoarele imbunatatiri: rulouri exterioare aluminiu, inclusiv la geamul de la baie, aer conditionat 12.000 BTU, termostat centrala cu Wi-fi, electrocasnice gama Hotpoint, robineti cu termostat la toate caloriferele, glafuri PVC la toate ferestrele si clapete antirefulare.

Puncte de interes

Ansamblul rezidential este amplasat in Bucuresti, Sector 4, in cadrul proiectului Metalurgiei Park situat intre strazile Drumul Binelui si Drumul Jilavei, la doar 10 minute pietonal fata de metroul Aparatorii Patriei si la 7 minute fata de noul parc Tudor Arghezi si Bulevardul Metalurgiei.

Localizarea proiectului este de asemenea excelenta din punctul de vedere al circulatiei si fluxului auto. De mare importanta este Pasajul subteran auto de la Piata Sudului, care face legatura directa intre Bulevardul Metalurgiei, prin Bulevardul Obregia si de aici catre Soseaua Mihai Bravu, prin noul Pod de la Calea Vacaresti, finalizat in anul 2014.

In zona se regasesc astazi multiple centre comerciale precum: Metro, Auchan, Jumbo, Lidl, Carrefour Grand Arena, Selgros, dar si unitati spitalicesti, scoala, gradinita, spatii de joaca, relaxare si noul parc Tudor Arghezi.

Magazin 10 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 12 minute
Cafenea/Restaurant 15 minute
Farmacie/Spital 8 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista a apartamentului este: 115.000 Euro.

In pretul imobilului este inclus un loc de parcare dezmembrat cadastral.

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Metalurgiei Park Residence – Faza I

Sector 4, Bulevardul Metalurgiei

Primul Parc Rezidential din Romania - premiat drept cel mai ambitios proiect imobiliar, la momentul initierii sale, Metalurgiei Park Residence a confirmat toate asteptarile cumparatorilor de locuinte

Garsoniere, Apartamente 2-4 camere
2022

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie