Apartament 4 camere, Metrou Aparatorii Patriei, Bd. Metalurgiei

Drumul Binelui, Parc Tudor Arghezi
ID Anunt: 47041

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Venus Residence 4 – Metalurgiei Park Faza 2

Nr. camere: 4
Etaj: 7
S.U.: 88 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 2
Balcon: 2

Caracteristici

Suprafata utila: 88 mp
Suprafata utila + balcon: 102.2 mp
Suprafata construita: 122.64 mp
Compartimentare: semidecomandat
Regim de inaltime: S+DS+P+7E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri tripan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri exterior
 • mana curenta inox
 • balcoane sticla securizata
 • terasa multistrat
 • pavaj
 • curte amenajata
 • gazon
 • lift
 • pregatire aer conditionat
 • interfon
 • sensor pentru incendii
 • sistem fatada mixta
 • acces securizat cu bariere
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Apartamentul cu 4 camere prezentat face parte din proiectul imobiliar Venus Residence 4, unul dintre cele mai cautate si bine vandute proiecte rezidentiale din Metalurgiei Park Residence, Sector 4, Bucuresti. Proiectul imobiliar dispune de o amplasare excelenta, fiind localizat la numai 900 m fata de statia de metrou Aparatorii Patriei, in zona Bd. Metalurgiei, parc Tudor Arghezi.

Ansamblul Venus Residence 4 este compus din 5 blocuri cu regim de inaltime S+D+P+7E si cuprinde: apartamente tip studio, apartamente de 2, 3 si 4 camere spatioase si foarte bine compartimentate insotite de boxe, locuri de parcare pentru rezidenti si vizitatorii acestora dar si o promenada pietonala cu deschidere catre strada Drumul Binelui, unde sunt in curs de deschidere magazinele de proximitate amplasate in spatiile comerciale de la parterul imobilelor.

Locuinta este disponibila la etajul 7/7 al imobilului si dispune de suprafata utila de 102,2 mp in care sunt incluse 2 balcoane cu suprafete de 6.8 mp respectiv 7.4 mp.

Acest apartament cu 4 camere prezentat beneficiaza de o compartimentare moderna, dupa cum urmeaza: living + bucatarie in suprafata de 26.5 mp, 3 dormitoare cu suprafete de 11.8 mp, 14.9 mp respectiv 14, 2 bai, un hol amplu ce permite amenajarea de spatii de depozitare si 2 balcoane.

Imobilul in care este amplasat si apartamentul de 4 camere dispune de lifturi moderne, boxe de depozitare atat pe paliere cat si la demisol , parcari supraterane si subterane de tip garaj.

Puncte de interes

Ansamblul rezidential din care face parte aceasta proprietate prezentata beneficiaza de o amplasare excelenta in cadrul Sectorului 4, Bucuresti, fiind pozitionat intre Strada Drumul Binelui si Drumul Jilavei, in proximitatea statiei de metrou Aparatorii Patriei.

La doar 5 minute de mers fata de imobil se afla statia STB ce are linii directe (141, 232, 241, 312, 313, N105) catre statiile de metrou din zona, iar in imediata apropiere a imobilului se regasesc centre comerciale mari (Lidl, Kaufland, Carrefour Grand Arena, Metro, Selgros, Hornbach, Auchan și Jumbo), institutii de invatamant, unitati bancare si medicale, restaurante si cafenele.

In proximitatea imobilului se afla Parcul Tudor Arghezi, parc ce se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare, iar tema principala a acestuia este dedicata sportului, intrucat a fost amenajata o pista de atletism cu lungimea de 1670 metri, o pista de biciclete, dar si piste pentru trotinete.

Zona de relaxare din interiorul parcului cuprinde suprafete verzi generoase, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare. Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in apropierea acestuia au fost amenajate 14 terenuri de sport pentru iubitorii de sporturi cu mingea.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala: https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

 

Magazin 1 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul apartamentului cu 4 camere este de: 149.900 Euro, tva inclus 19%.

Pret parcare supraterana: 6.500 Euro + TVA 19%.

 • Pret parcare subterana: 8.500 Euro + TVA 19%
 • Boxe prevazute la demisol si pe etaj

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau cu plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Venus Residence 4 – Metalurgiei Park Faza 2

Venus Residence 4 – Metalurgiei Park Faza 2

Metalurgiei, metrou Aparatorii Patriei

E timpul sa ai propria ta casa in cadrul Metalurgiei Park Residence. Astazi, aducem in atentia ta unul dintre cele mai dorite si bine vandute proiecte rezidentiale din Metalurgiei Park Residence, si anume Venus Residence, care reprezinta proiectul cu numarul 4!

Studio, Apartamente 2 - 4 camere
August 2025
Preturi de la 67.000 Euro

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.