Apartament 58 mp, decomandat, Metrou Aparatorii Patriei

, Parc Tudor Arghezi, Lidl Metalurgiei, Kaufland Binelui, Grand Arena, Metrou Aparatorii Patriei
ID Anunt: 55376

Trimite linkul unui prieten pe

Nr. camere: 2
Etaj: 3
S.U.: 50 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 50 mp
Suprafata utila + balcon: 57 mp
Suprafata construita: 67 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: Parter+5 Etaje
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • mana curenta metalica
 • balcoane zidite
 • terasa multistrat
 • balcon inchis
 • lift
 • aer conditionat
 • monitorizare video

Prezentare

Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere, decomandat, disponibil in ansamblul imobiliar Galaxy Plus, ansamblu rezidential ce beneficiaza de o amplasare de exceptie, fiind localizat in imediata apropiere a statiei de Metrou Aparatorii Patriei si a parcului Tudor Arghezi, Sector 4, Bucuresti.

Imobilul din care face parte locuinta prezentata a fost finalizat in anul 2022, are regim de Parter+5 Etaje si este prevazut cu  lift si videointerfon.

Apartamentul  este situat la etajul 3/5 al imobilului si are o suprafata utila de 57.9 mp dispusa printr-o compartimentare decomandata, dupa cum urmeaza: camera de zi 16.6 mp, dormitor 12.8 mp, bucatarie inchisa 7.7 mp, hol 8.6 mp ce permite amenajarea de spatii de depozitare si baie 4.5 mp prevazuta cu geam.
Locuinta este finisata complet cu materiale de calitate premium si beneficiaza de balcon inchis.

Puncte de interes

Imobilul din care face parte aceasta proprietate prezentata beneficiaza de o amplasare excelenta, pe Drumul Binelui, Sectorul 4, Bucuresti si ofera acces facil la puncte de interes precum: metrou Aparatorii Patriei, unitati de invatamant, unitati bancare si medicale, galerii si centre comerciale mari (Carrefour Grand Arena Mall, Selgros, Hornbach, Lidl, Kaufland, Metro, Jumbo, Auchan), piete agroalimentare, restaurante, cafenele si numeroase zone de agrement.

Zona ofera conditii optime de locuit, beneficiaza de infrastructura completa, strazile sunt amenajate si dispun de limitatoare de viteza, trotuarele sunt ample, iar iluminatul pe timp de noapte sporeste siguranta rezidentilor.

Statia de metrou Aparatorii Patriei se afla la o distanta de aproximativ 900 m fata de imobil, iar mijlocul de transport in comun STB (liniile 313, 312, 125, 141, 220, N105, 102,202, 241 ) ce se regaseste la doar 3 minute de imobil faciliteaza conectarea directa cu zona centrala a Capitalei sau cu statiile de metrou din zona.

Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare si este localizat la 10 minute de mers fata de imobil. Tema principala a parcului este dedicata sportului, intrucat a fost amenajata o pista de atletism cu lungimea de 1670 metri, o pista de biciclete, dar si piste pentru trotinete.

Zona de relaxare din interiorul parcului cuprinde suprafete verzi generoase, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare.

Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in preajma acestuia au fost amenajate 14 terenuri de sport.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 1 minute
Transport public 3 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 1 minute
Farmacie/Spital 3 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pret de vanzare: 86.500 Euro

Loc de parcare suprateran: 6.500 Euro

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau prin plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.