Apartament cu 3 camere la cateva minute de metroul Aparatorii Patriei

Aparatorii Patriei, Lidl Metalurgiei
ID Anunt: 28423

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Viva Residence Metalurgiei – faza 2

Nr. camere: 3
Etaj: 7
S.U.: 65.2 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 2
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 65.2 mp
Suprafata utila + balcon: 71.5 mp
Suprafata construita: 80 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+7E
Structura: beton, caramida
Tip imobil: bloc de locuinte mixte

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vinarom
 • vopsea lavabila
 • geamuri termopan
 • cada
 • chiuveta
 • mobilier in baie
 • baterii
 • cabina dus
 • balcoane zidite
 • balcoane traforaj metallic
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • curte amenajata
 • gazon
 • lift
 • interfon
 • sensor pentru incendii
 • monitorizare video

Prezentare

Va oferim spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandat, luminos ce dispune de o compartimentare moderna si perfecta pentru a va oferi spatiul si confortul necesar desfasurarii activitatilor zilnice. Apartamentul se afla intr-un ansamblu nou ce beneficiaza de o pozitie inedita la doar 10 min de mers pana la statia de metrou Aparatorii Patriei. Imobilul este alcatuit din: living, 2 dormitoare, bucatarie, 2 bai, hol si un balcon generos.

Puncte de interes

In imediata apropiere se gasesc spatii comerciale, magazine (Lidl, Profi, Mega Image, Carrefour, Jumbo, Metro, Auchan, Selgros), Grand Arena Mall, piete, scoli, gradinite, farmacii, banci, saloane de infrumusetare, restaurante, cafenele.

Terenul dispune de deschidere directa in Strada Drumul Binelui, dar si de multimple cai de acces secundare cum sunt cele din strada Drumul Jilavei si chiar de acces rapid in Bulevardul Metalurgiei prin drumul intern al Metalurgiei Park.

Parcul Tudor Arghezi, initiat de catre Primaria Sectorului 4 a Capitalei, se va afla chiar langa noile proiecte rezidentiale, fiind unul dintre cele mai mari noi parcuri din Capitala, urmand a fi edificat pe o suprafata de aproximativ 3 hectare.

Statii STB; 241, 102, 232, 125, 313

Statii Metrou: Aparatorii Patriei, Dimitrie Leonida.

Magazin 5 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 10 minute
Cafenea/Restaurant 7 minute
Farmacie/Spital 7 minute
Centru 7 km

Pret si modalitati de plata

Pret de lista: 91.900 EURO,  TVA 5% inclus.

Pret parcari: parcare supraterana 5000 EURO + TVA 19% si  parcare acoperita la parterul blocului 8.000 EURO + TVA 19%.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

Efectueaza rapid o simulare online accesand linkul: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Viva Residence Metalurgiei – faza 2

Berceni, Metalurgiei Park, Aparatorii Patriei

PROIECT VANDUT! “Va multumim pentru increderea acordata acestui proiect! Va vom tine la curent cu informatii noi despre urmatoarele noastre proiecte.”

Garsoniere, Garsoniere duble, Apartamente 2-3 camere
Finalizat

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie