Apartament decomandat cu 3 camere, Metalurgiei, disponibil

Metalurgiei Park, Lidl - Metalurgiei
ID Anunt: 34382

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Metalurgiei Park Residence – Faza I

 • Mobilat
 • Utilat
 • Gata de mutare
 • 0% Comision
Nr. camere: 3
Etaj: 1
S.U.: 80.06 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 2
Balcon: 2

Caracteristici

Suprafata utila: 80.06 mp
Suprafata utila + balcon: 80.06 mp
Suprafata construita: 96 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+5E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • mana curenta inox
 • balcoane zidite
 • balcon inchis
 • lift
 • aer conditionat
 • interfon
 • sistem fatada conventionala
 • acoperis tip sarpanta

Prezentare

Va propunem spre cumparare un apartament de 3 camere complet decomandat, complet mobilat si utilat, amplasat in zona Metalurgiei Park, Sector 4, Bucuresti in imediata apropiere a noului parc Tudor Arghezi.

Locuinta are suprafata total utila de 80.06  si este disponibila la etajul 1 al unui imobil nou cu un regim de inaltime P+5Etaje. Apartamentul dispune de o compartimentare echilibrata, distribuita astfel: living 18.33 mp, 2 dormitorare de 12.09 mp si 13.34 mp, 2 bai, bucatarie inchisa de 11.11 mp, hol acces si 2 balcoane inchise cu tamplarie PVC cu geam termopan.

Apartamentul face parte din ansamblul rezidential Brown Residence Metalurgiei, imobilul este finalizat, iar in acest moment ofera deja locatarilor facilitati diverse, ceea ce intregeste ideea de comunitate: loc de joaca pentru copii, spatii verzi, magazine de proximitate, cai ample de acces rapid si o pozitionare excelenta (vizavi de Lidl Metalurgiei).

Puncte de interes

Ansamblul rezidential format din 10 blocuri din care face parte aceasta locuinta este amplasat in Bucuresti, Sector 4, zona Metalurgiei Park Residence, la doar 10-15 minute pietonal fata de metroul Aparatorii Patriei si la doar 5 minute fata de noul parc Tudor Arghezi.

Cel mai nou parc din Bucuresti, se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare. Tema principala a parcului este dedicata sportului, intrucat a fost amenajata o pista de atletism cu lungimea de 1670 metri, o pista de biciclete, dar si piste pentru trotinete sau aparate de fitness.

Zona de relaxare din interiorul parcului cuprinde suprafete verzi generose, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare. Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in apropierea acestuia au fost amenajate 14 terenuri de sport pentru iubitorii de sporturi cu mingea.

Imobilul din care face parte locuinta oferita spre inchiriere este pozitionat excelent, stradal la Bd. Metalurgiei, in imediata apropiere a centrelor comerciale Lidl, Kaufland, Carrefour Grand Arena Mall, Selgros, Auchan, Metro, in cadrul celei mai moderne zone de dezvoltare imobiliara din sectorul 4, Metalurgiei Park.

La doar 2 minute de mers pietonal se afla statia STB ce are linii directe (141, 232, 241, 312, 313, N105) catre statiile de metrou din zona, iar in imediata apropiere regasiti puncte de interes precum: scoli si gradinite, farmacii si unitati spitalicesti, sali de sport, parcul Tudor Arghezi, locuri de joaca si zone verzi amenajate pentru promenada, restaurante si cafenele. Distanta pana la statia de metrou Aparatorii Patriei poate fi parcursa in aproximativ 15 minute pietonal, iar pana in zona centrala a capitalei in 20 de minute cu autoturismul personal.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 1 minute
Transport public 1 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 1 minute
Farmacie/Spital 3 minute
Centru 20 minute

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pretul apartamentului este: 126.000 Euro.

Separat loc de parcare suprateran la pretul de 5.000 Euro TVA inclus.

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Metalurgiei Park Residence – Faza I

Metalurgiei Park Residence – Faza I

Sector 4, Bulevardul Metalurgiei

Primul Parc Rezidential din Romania - premiat drept cel mai ambitios proiect imobiliar, la momentul initierii sale, Metalurgiei Park Residence, a confirmat toate asteptarile cumparatorilor de locuinte.

Garsoniere, Apartamente 2-4 camere
2022

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.