Apartament 2 camere, Aparatorii Patriei, Brown Residence

Bd Metalurgiei, Aparatorii Patriei
ID Anunt: 31647

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Noul Brown Residence – Metalurgiei Park Faza 2

Nr. camere: 2
Etaj: 6
S.U.: 55.38 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 55.38 mp
Suprafata utila + balcon: 63.03 mp
Suprafata construita: 67.72 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+9E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri tripan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri exterior
 • mana curenta inox
 • balcoane zidite
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • lift
 • pregatire aer conditionat
 • interfon
 • sistem fatada conventionala
 • acces securizat cu bariere
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Apartamentul pe care il propunem spre vanzare face parte din ansamblul rezidential Brown Residence – Metalurgiei Park Residence Faza II, amplasat stradal pe Drumul Binelui in Sector 4 al Capitalei. Proiectul imobiliar este compusa din 4 blocuri de locuinte mixte care vor genera la finalizare un numar total de 288 unitati locative diverse.

Locuinta este disponibila la etajul 6/9 al imobilului, are suprafata utila de 55.38 mp + 7.65 mp balcon si este formata din: living, bucatarie inchisa, dormitor, hol acces, baie si balcon. Imobilul in care este disponibila locuinta prezentata dispune de lift silentios de 6 persoane, de parcari acoperite la parterul blocului si parcari exterioare.

Locatarii vor beneficia in cadrul ansamblului de parc amenajat, de spatii destinate relaxarii precum si de locuri de joaca pentru copii plus multe alte facilitati.

Puncte de interes

Ansamblul imobiliar dispune de acces direct din strada Drumul Binelui sau Drumul Jilavei dar dar si de multiple cai de acces secundare, prin drumul intern al proiectului Metalurgiei Park Residence. Accesul catre statia de metrou Aparatorii Patriei se poate face rapid in doar cateva minute pietonal, dar si accesand mijloacele de transport in comun ce se regasesc in proximitatea imobilului. (STB 313, 312, 125, 141, 220, 241, N105, 102, 202)

In zona regasim importante puncte de interes precum: centre comerciale mari (Auchan, Jumbo, Metro, Lidl, Kaufland, Carrefour Grand Arena, Mega Image, Profi), institutii de invatamant, unitati bancare si medicale, locuri de joaca numeroase.

La 10 minute de mers fata de imobil se regaseste Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti ce se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare, iar tema principala a acestuia este dedicata sportului, intrucat a fost amenajata o pista de atletism lungimea de 1670 metri, o pista de biciclete, dar si piste pentru trotinete.

Zona de relaxare din interiorul parcului cuprinde suprafete verzi generoase, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare. Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in apropierea acestuia au fost amenajate 14 terenuri de sport pentru iubitorii de sporturi cu mingea.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 3 minute
Transport public 3 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 3 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pretul apartamentului este de 79.000 Euro + TVA.

Loc de parcare suprateran: 5.500 Euro + TVA 19%

Loc de parcare acoperit la parterul blocului: 7.500 Euro + TVA 19%.

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Noul Brown Residence – Metalurgiei Park Faza 2

Noul Brown Residence – Metalurgiei Park Faza 2

Str. Turnu Magurele, Metalurgiei Park, Aparatorii Patriei

Faza 2 a proiectului imobiliar este compusa din 4 blocuri de locuinte mixte, insotite de numeroase facilitati complementare, care vor genera la finalizare un numar total de 288 unitati locative diverse, insotite de parcarile aferente.

Garsoniere duble, Apartamente 2-3 camere
Corp B - Aprilie 2025
Preturi de la 66.500 Euro

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.