Apartament nou, Aparatorii Patriei, spatios, 61.6 mp, etaj 5/7

Aparatorii Patriei, Facultatea Spiru Haret
ID Anunt: 34210

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Venus Residence 4 – Metalurgiei Park Faza 2

Nr. camere: 2
Etaj: 5
S.U.: 51 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 51 mp
Suprafata utila + balcon: 61.60 mp
Suprafata construita: 71 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: D+P+6E+7Er
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri tripan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri exterior
 • mana curenta inox
 • balcoane sticla securizata
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • curte amenajata
 • gazon
 • lift
 • pregatire aer conditionat
 • interfon
 • sistem fatada mixta
 • acces securizat cu bariere
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Apartamentul cu 2 camere pe care il prezentam are o compartimentare echilibrata si eficienta, cu camere mari si luminoase. Este disponibil la etajul 5 intr-un imobil nou cu regim de inaltime P+7 etaje, disponibil in proiectul imobiliar Venus 4 Residence din Sectorul 4 al Capitalei, amplasat in zona Bulevardului Metalurgiei.

Noua locuinta este proiectata sa ofere maximul de functionalitate si confort. Este amplasata excelent in cadrul imobilului, beneficiaza de multa lumina naturala, vedere catre zonele verzi din cadrul ansamblului si, nu in ultimul rand, aceasta se preda finisata la “cheie”, cu materiale si echipamente de calitate premium ce pot fi alese de catre cumparator daca rezervarea se face din timp.

Puncte de interes

Noul proiect Venus 4 Residence Metalurgiei este amplasat in Sectorul 4, intre strazile Drumul Binelui si Drumul Jilavei.

Ansamblul este situat in proximitatea statiei de metrou Aparatorii Patriei si este compus din 5 de imobile cu regim de inaltime P+7 Etaje, care vor genera numeroase unitati locative insotite de spatii verzi, locuri de joaca si locuri de parcare destinate rezidentilor.

Proiectul beneficiaza de acces rapid catre Bulevardul Metalurgiei si catre multiple centre comerciale din zona: Metro Berceni, Auchan, Jumbo, Selgros, Carrefour Grand Arena si Sun Plaza Mall, dar si catre institutii de invatamant, unitati medicale si bancare, cafenele si restaurante.

In proximitatea imobilului se afla Parcul Tudor Arghezi, parc ce se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare, iar tema principala a acestuia este dedicata sportului, intrucat a fost amenajata o pista de atletism cu lungimea de 1670 metri, o pista de biciclete, dar si piste pentru trotinete sau aparate de fitness.

Zona de relaxare din interiorul parcului cuprinde suprafete verzi generose, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare. Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in apropierea acestuia au fost amenajate 14 terenuri de sport pentru iubitorii de sporturi cu mingea.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 2 minute
Transport public 4 minute
Scoala/Gradinita 9 minute
Cafenea/Restaurant 4 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pret – 81.000 Euro (TVA 5% inclus)

Loc de parcare subteran sau suprateran cu preturi incepand de la 6.500 Euro + TVA 19% 

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Venus Residence 4 – Metalurgiei Park Faza 2

Venus Residence 4 – Metalurgiei Park Faza 2

Metalurgiei, metrou Aparatorii Patriei

E timpul sa ai propria ta casa in cadrul Metalurgiei Park Residence. Astazi, aducem in atentia ta unul dintre cele mai dorite si bine vandute proiecte rezidentiale din Metalurgiei Park Residence, si anume Venus Residence, care reprezinta proiectul cu numarul 4!

Studio, Apartamente 2 - 4 camere
Septembrie 2024
Preturi de la 58.090 Euro

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.