Apartament tip studio, Bd.Metalurgiei, Aparatorii Patriei

Aparatorii Patriei, Metrou Aparatorii Patriei, Bulevardul Metalurgiei
ID Anunt: 45386

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Venus Residence 4 – Metalurgiei Park Faza 2

Studio
Etaj: 7
S.U.: 38.50 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 38.50 mp
Suprafata utila + balcon: 43.30 mp
Suprafata construita: 51.96 mp
Compartimentare: semidecomandat
Regim de inaltime: P+7 Etaje
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri tripan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • mana curenta inox
 • balcoane sticla securizata
 • terasa multistrat
 • pavaj
 • curte amenajata
 • gard
 • interfon
 • sensor pentru incendii
 • monitorizare video
 • sistem fatada mixta
 • acces securizat cu bariere
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Apartamentul tip studio prezentat, face parte din proiectul imobiliar Venus Residence 4, unul dintre cele mai cautate si bine vandute proiecte rezidentiale din Metalurgiei Park Residence, sector 4, Bucuresti. Proiectul imobiliar dispune de o amplasare excelenta, fiind localizat la numai 900 m fata de statia de metrou Aparatorii Patriei,Sector 4 Bucuresti,in zona Bd. Metalurgiei, parc Tudor Arghezi.

Proiectul Venus Residence 4 este compus din 5 blocuri cu regim mixt de inaltime S+D+P+7E si cuprinde: apartamente tip studio, apartamente de 2, 3 si 4 camere spatioase si foarte bine compartimentate insotite de boxe ,locuri de parcare pentru rezidenti si vizitatorii acestora dar si o promenada pietonala cu deschidere catre strada Binelui unde sunt in curs de deschidere magazinele de proximitate amplasate in spatiile comerciale de la parterul imobilelor.

Locuinta prezentata mai sus este disponibila la etajul 7/7 si are o suprafata utila totala de 43.30 mp care este distribuita astfel: living si bucatarie amplu in suprafata de 21.30 mp, dormitor luminos de 12.70 mp, baie 4.50 mp si balcon 4.8 mp.

Puncte de interes

Ansamblul rezidential din care face parte aceasta proprietate prezentata beneficiaza de o amplasare excelenta in cadrul Sectorului 4 Bucuresti ,fiind pozitionat intre Strada Drumul Binelui si Drumul Jilavei, in proximitatea statiei de metrou Aparatorii Patriei.

Intrega zona intregeste conditii de locuit civilizate, avand strazi asfaltate si iluminate nocturn prevazute cu limitatoare de viteza, trotuare ample, iar accesul catre imobil se desfasoara in conditii civilizate si in deplina siguranta.

Zona in care se afla proiectul este una dinamica si bine conectata cu centrul Bucurestiului prin artere ample de circulatie, fiind la doar 20 de minute de condus cu masina personala. Un avantaj important al amplasarii acestui imobil este apropierea fata de centre comerciale mari, dar si fata de puncte de interes precum: parcuri, locuri de joaca multiple, zone verzi amenajate pentru promenada, spatii de agrement.

La doar 5 minute de mers fata de imobil se afla statia STB ce are linii directe (141, 232, 241, 312, 313, N105) catre statiile de metrou din zona, iar in imediata apropiere a imobilului se regasesc centre comerciale mari (Lidl, Kaufland, Carrefour Grand Arena, Metro, Selgros, Hornbach, Auchan și Jumbo), institutii de invatamant, unitati bancare si medicale, restaurante si cafenele.

In proximitatea imobilului se afla Parcul Tudor Arghezi, parc ce se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare, iar tema principala a acestuia este dedicata sportului, intrucat a fost amenajata o pista de atletism cu lungimea de 1670 metri, o pista de biciclete, dar si piste pentru trotinete.

Zona de relaxare din interiorul parcului cuprinde suprafete verzi generoase, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare. Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in apropierea acestuia au fost amenajate 14 terenuri de sport pentru iubitorii de sporturi cu mingea.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala: https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

 

Magazin 1 minute
Transport public 3 minute
Scoala/Gradinita 10 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 3 minute
Centru 20 minute

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pret: 58.090 Euro + TVA

Pret parcare: de la 6.500 euro+TVA 19%

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau cu plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Venus Residence 4 – Metalurgiei Park Faza 2

Venus Residence 4 – Metalurgiei Park Faza 2

Metalurgiei, metrou Aparatorii Patriei

E timpul sa ai propria ta casa in cadrul Metalurgiei Park Residence. Astazi, aducem in atentia ta unul dintre cele mai dorite si bine vandute proiecte rezidentiale din Metalurgiei Park Residence, si anume Venus Residence, care reprezinta proiectul cu numarul 4!

Studio, Apartamente 2 - 4 camere
Septembrie 2024
Preturi de la 58.090 Euro

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Cere Oferta
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.