Garsoniera de inchiriat, loc de parcare, metrou Aparatorii Patriei

Aparatorii Patriei, Lidl Metalurgiei, Mall grand Arena, Parcul Tudor Arghezi
ID Anunt: 57377

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Studio Plus Residence – Metalurgiei Park Faza 2

Garsoniera
Etaj: 5
S.U.: 33.5 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 33.5 mp
Suprafata utila + balcon: 38.2 mp
Suprafata construita: 45.84 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: Ds+P+6Etaje
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri tripan
 • centrala termica apartament
 • incalzire in pardoseala
 • glafuri exterior
 • mana curenta metalica
 • balcoane sticla securizata
 • terasa multistrat
 • pavaj
 • curte amenajata
 • gazon
 • gard
 • lift
 • interfon
 • sensor pentru incendii
 • sistem fatada conventionala
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Va oferim spre inchiriere o garsoniera decomandata, disponibila in cadrul proiectului imobiliar Studio Plus Residence, ansamblu rezidential premium, amplasat pe strada Drumul Binelui, in Sectorul 4, Bucuresti, la numai cateva minute de statia de metrou Aparatorii Patriei.

Locuinta beneficiaza de un loc de parcare suprateran si este partial mobilata, conform imaginilor de prezentare (dispune de bucatarie mobilata si utilata complet si living partial mobilat).

Garsoniera este disponibila la etajul 5/6 al imobilului si dispune de o suprafata utila generoasa ( 38.20 mp ) distribuita eficient printr-o comparimentare decomandata, dupa cum urmeaza: camera de zi 15.90 mp, bucatarie inchisa 8.10 mp, baie complet echipata 4 mp si hol acces cu suprafata de 5.5 mp.

Locuinta este gata de locuit, beneficiaza de balcon amplu, de finisaje de calitate premium si obiecte sanitare moderne in baie si este contorizata individual (centrala termica proprie cu sistem de incalzire in pardoseala).

Puncte de interes

Imobilul din care face parte aceasta proprietate prezentata beneficiaza de o amplasare excelenta, fiind localizat in Sectorul 4, Bucuresti, zona Mall Grand Arena.

Distanta de la imobil la punctele de interes importante se poate parcurge cu rapiditate in conditii civilizate, iar aici amintim: metrou Aparatorii Patriei, unitati de invatamant (crese, gradinite si scoli), unitati bancare si centre medicale, galerii si centre comerciale mari (Carrefour Grand Arena Mall, Lidl, Kaufland, Metro, Jumbo, Auchan, Selgros, Hornbach), piete agroalimentare, restaurante, cafenele si numeroase zone de agrement.

Zona ofera conditii optime de locuit, beneficiaza de infrastructura completa, strazile sunt amenajate si dispun de limitatoare de viteza, trotuarele sunt ample, iar iluminatul pe timp de noapte sporeste siguranta rezidentilor.

Statia de metrou Aparatorii Patriei se afla la o distanta de aproximativ 1200 m fata de imobil, iar mijlocul de transport in comun STB (liniile 313, 312, 125, 141, 220, N105, 102,202, 241 ) ce se regaseste in proximitatea imobilului faciliteaza conectarea directa cu zona centrala a Capitalei sau cu statiile de metrou din zona.

La doar 10 minute de mers se regaseste Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti ce se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare si care cuprinde o pista de atletism cu lungimea de 1670 metri, o pista de biciclete, piste pentru trotinete, zone verzi generoase, mobilier urban modern, o plaja ecologica, si spatiu special pentru animalele de companie.

Atractia parcului este reprezinta si de o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare.

Parcul Tudor Arghezi pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in preajma acestuia au fost amenajate 14 terenuri de sport.

De ce sa locuiesti in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 1 minute
Transport public 3 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 1 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pret de inchiriere este de: 350 Euro / luna.

Se solicita 2 luni de chirie cu titlul de garantie.

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Serviciul de inchirieri al SudRezidential

La Sudrezidential.ro intelegem importanta gasirii proprietatii de inchiriere perfecte, care sa raspunda tuturor nevoilor dumneavoastra, tocmai de aceea, oferim si un serviciu de inchiriere vast , care include o gama completa de servicii de agentie pentru a va ajuta sa gasiti spatiul comercial sau locuinta perfecta.

Serviciul nostru de inchiriere include indrumari complete pe tot parcursul procesului de inchiriere, de la cautarea proprietatilor ce corespund cerintelor dumneavoastra, pana la semnarea contractului de inchiriere.

Pentru a ne asigura ca primiti cele mai bune servicii posibile am format o echipa de agenti dedicati, care sunt specializati in piata de inchiriere si cu o experienta bogata in gasirea proprietatii perfecte pentru clientii nostri. Acestia vor lucra indeaproape cu dvs. pentru a va intelege nevoile, preferintele si va vor oferi un serviciu personalizat care este adaptat cerintelor dumneavoastra specifice.

Serviciul nostru de inchiriere este supus unor comisioane, care sunt gestionate de agentul Sudrezidential.ro, atribuit ofertei dumneavoastra de inchiriere. Pentru a afla mai multe despre acest serviciu, va rugam sa consultati agentul dumeavoastra, care va fi bucuros sa va explice structura ofertelor noastre si cea a comisionului practicat.

Ne angajam sa va oferim cel mai inalt nivel de servicii si sa ne asiguram ca va gasiti casa de inchiriere visata. Daca aveti intrebari sau doriti sa programati o vizionare, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati. Asteptam cu nerabdare sa va ajutam sa va gasiti proprietatea perfecta pentru inchiriere.

De multe ori, inchirierea unui spatiu este mult mai profitabila decat achizitia lui. Daca vrei sa dezvolti o afacere, daca lucrezi remote sau pur si simplu banca nu iti accepta veniturile pentru un credit imobiliar, inchirierea este cea mai buna solutie.

Ce trebuie sa stii despre serviciul de inchirieri al SudRezidential?

 • Este un serviciu care vine, atat in ajutorul proprietarilor, cat si in ajutorul chiriasilor. Crestem vizibilitatea proprietatilor de inchiriat in Sudul Bucurestiului si ne asiguram ca persoanele care doresc sa inchirieze au acces la cele mai bune oferte;
 • Implica un comision. Spre deosebire de celelalte servicii ale agentiei, cele de inchiriere implica un comision, platit catre SudRezidential in momentul in care se finalizeaza o tranzactie. Comisionul este platit atat de chirias, cat si de proprietar.

Care este valoarea comisionului impus de SudRezidential?

Valoarea comisionului difera in functie de proprietatea inchiriata. Daca esti direct interesat de o proprietate de inchiriat pe care ai gasit-o pe SudRezidential.ro, poti afla toate detaliile privind costurile si procedura de inchiriere contactand agentul ce reprezinta proprietatea.

Atentie

 • serviciul de inchirieri este supus comisionarii;
 • serviciul de inchirieri este un serviciu diferit de celelalte servicii SudRezidential, fiind unul de agentie imobiliara, nu de reprezentare;
 • Comisionul pentru inchirierile duse la bun sfarsit prin SudRezidential este platit atat de cumparator, cat si de vanzator;
 • valoarea comisionului este variabila, in functie de particularitatile fiecarei proprietati;
 • valoarea comisionului poate sa fie aflata prin contactarea directa a agentului ce reprezinta proprietatea.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Studio Plus Residence – Metalurgiei Park Faza 2

Studio Plus Residence – Metalurgiei Park Faza 2

Metalurgiei Park, Aparatorii Patriei, Turnu Magurele

Noul proiectul Studio Plus Residence pastreaza aceeasi abordare inteligenta in ceea ce priveste proiectarea, complexitatea si functionalitatea, asa cum am fost obisnuiti in proiectele anterioare dezvoltate de acest brand imobiliar.

Garsoniere, Apartamente 2 camere
Finalizat
Preturi de la 49.500 Euro

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.