Garsoniera decomandata, stradal Bd. Metalurgiei, parc Tudor Arghezi

, Bd.Metalurgiei, Parc Tudor Arghezi
ID Anunt: 48516

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2

Garsoniera
Etaj: parter
S.U.: 38.55 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 38.55 mp
Suprafata utila + balcon: 38.55 mp
Suprafata construita: 44 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+7E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri tripan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri exterior
 • mana curenta metalica
 • balcoane traforaj metallic
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • curte amenajata
 • gazon
 • lift
 • interfon
 • sistem fatada conventionala
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Garsoniera prezentata face parte din proiectul imobiliar Top House Residence Metalurgiei Park , ansamblu rezidential amplasat excelent, stradal la Bulevarul Metalurgiei, in Sectorul 4, Bucuresti, zona Metro Berceni, parc Tudor Arghezi, Mall Grand Arena.

Ansamblul Top House Residence face parte din primul parc rezidential din Romania dezvoltat in Bucuresti, cunoscut sub numele de Metalurgiei Park ResidenceAlaturi de numeroase alte branduri imobiliare de succes ce au dezvoltat proiecte imobiliare in acest parc rezidential, Top House Residence a reusit inca de la inceput sa livreze locuinte rezidentiale, construite la standarde inalte de calitate si confort.

Locuinta este disponibila la parterul imobilului si are suprafata utila generoasa de 38.55 mp dispusa printr-o compartimentare decomandata, dupa cum urmeaza: living cu suprafata de 18.70 mp, bucatarie inchisa de 9.33 mp cu acces in debara 3.17 mp, hol 3.37 mp si baie 3.98 mp.

In cadrul proiectului rezidential Top House Residence aveti posibilitatea de a alege intre parcari exterioare supraterane sau parcari acoperite (disponibile in parcarea supraetajata, amenajata la mica distanta fata de imobil).

Proprietatea propusa reprezinta o oportunitate de investitie excelenta ce dispune de localizare foarte buna in raport cu punctele de interes major din zona.

Puncte de interes

Ansamblul rezidential Top House Metalurgiei este amplasat stradal la Bulevardul Metalurgiei, la numai 2 minute de mers pana la mijlocul de transport in comun STB (liniile 141, 232, 241, 312, 313, N105) sau fata de parcul Tudor Arghezi.

Conectarea cu zona centrala a Capitalei se face rapid, in cel mult 20 de minute cu autoturismul personal, iar distanta pana la statia de metrou Aparatorii Patriei poate fi parcursa pietonal in doar cateva minute.

Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare, iar tema principala a acestuia este dedicata sportului, intrucat a fost amenajata o pista de atletism lungimea de 1670 metri, o pista de biciclete, dar si piste pentru trotinete.

Zona de relaxare din interiorul parcului cuprinde suprafete verzi generoase, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare. Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in apropierea acestuia au fost amenajate 14 terenuri de sport pentru iubitorii de sporturi cu mingea.

Accesul catre centrele comerciale mari din zona (Metro, Auchan, Jumbo, Lidl, Kaufland, Carrefour, Selgros) se face rapid, iar in imediata apropiere a imobilului se regasesc puncte de interes major precum: restaurante, cafenele si spatii de agrement, institutii de invatamant, unitati medicale si farmacii sau unitati bancare.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 5 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 10 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pret apartament: 51.429 Euro + TVA 

*Pret promotional pentru plata in sistem anticipat.

Preturi locuri de parcare:

5.000 Euro + TVA 19% – suprateran

10.000 Euro + TVA 19% – acoperit, in parcarea supraetajata din proximitatea imobilului

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2

Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2

B-dul Metalurgiei, Parc Tudor Arghezi

Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2 este compus dintr-un numar de 3 imobile de locuinte mixte, al caror regim de inaltime este Parter + 8 Etaje, plus o parcare supraetajata alipita blocului 3.

Garsoniere, Apartamente 2-3 camere
Septembrie 2025
Preturi de la 60.928 Euro

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.