Inchiriere apartament de lux, 2 camere mobilat si utilat, disponibil

Aparatorii Patriei, Metrou Aparatorii Patriei, Grand Arena, Parc Arghezi
ID Anunt: 39377

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Metalurgiei Park Residence – Faza I

Nr. camere: 2
Etaj: 2
S.U.: 56.65 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 56.65 mp
Suprafata utila + balcon: 67.40 mp
Suprafata construita: 69 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+8 Etaje
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • mana curenta inox
 • balcoane zidite
 • balcoane sticla securizata
 • pavaj
 • curte amenajata
 • gazon
 • lift
 • aer conditionat
 • interfon
 • sensor pentru incendii
 • sistem fatada conventionala
 • acoperis tip sarpanta
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Apartamentul cu 2 camere disponibil spre inchiriere face parte din ansamblul rezidential Kristal Metalurgiei, ansamblu dezvoltat la standarde inalte in Sectorul 4 al Capitalei, in cadrul celui mai ambitios proiect imobiliar- Metalurgiei Park Residence.

Locuinta este situata la etajul 2/8, are o suprafata totala de 67.40 mp ce include un balcon de 10.75 mp si este dotata cu finisaje de lux, mobilier ultramodern si electrocasnice de ultima generatie, toate imbinate in armonie de un designer de interior pentru a oferi un concept unitar, 100% functional si exclusivist. Apartamentul dispune de contorizare individuala si este dotat cu o unitate de aer conditionat performanta instalata in zona de living.

 

Puncte de interes

Ansamblul rezidential din care face parte aceasta locuinta oferita spre inchirire este amplasat excelent, stradal la Bulevardul Metalurgiei, la mica distanta de Parcul Tudor Arghezi, parc ce se dezvolta pe o suprafata ampla de aproximativ 40.000 mp si care include zone tematice diverse amenajate la standarde inalte, precum: zone de relaxare si socializare, multiple locuri de joaca, teatru si centru multicultural.

Intrega zona ofera conditii de locuit prospere, avand strazi asfaltate si iluminate nocturn, trotuare, iar accesul catre imobil se desfasoara in conditii civilizate si de deplina siguranta prin artere de circulatie cu trafic redus. La mica distanta de imobil se regasesc centre comerciale importante (Lidl, Kaufland, Carrefour, Grand Arena Mall, Selgros, Auchan, Metro), institutii de invatamant, unitati medicale si bancare si numeroase restaurante si cafenele.

Mijlocul de transport in comun STB (linii directe 141, 232, 241, 312, 313, N105) este la doar 2 minute de mers fata de imobil si asigura transferul direct catre statiile de metrou din zona. Conectarea cu centrul Capitalei se poate face in aproximativ 20 de minute cu autoturismul personal, iar centrul comercial Sun Plazza Mall se afla la o distanta de doar 3000 m fata de ansamblu.

Magazin 2 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 2 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pret inchiriere: 650 Euro/ luna + 1 luna de chirie garantie.

*Inchirierea include si un loc de parcare amplasat in apropierea accesului in imobil.

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Serviciul de inchirieri al SudRezidential

La Sudrezidential.ro intelegem importanta gasirii proprietatii de inchiriere perfecte, care sa raspunda tuturor nevoilor dumneavoastra, tocmai de aceea, oferim si un serviciu de inchiriere vast , care include o gama completa de servicii de agentie pentru a va ajuta sa gasiti spatiul comercial sau locuinta perfecta.

Serviciul nostru de inchiriere include indrumari complete pe tot parcursul procesului de inchiriere, de la cautarea proprietatilor ce corespund cerintelor dumneavoastra, pana la semnarea contractului de inchiriere.

Pentru a ne asigura ca primiti cele mai bune servicii posibile am format o echipa de agenti dedicati, care sunt specializati in piata de inchiriere si cu o experienta bogata in gasirea proprietatii perfecte pentru clientii nostri. Acestia vor lucra indeaproape cu dvs. pentru a va intelege nevoile, preferintele si va vor oferi un serviciu personalizat care este adaptat cerintelor dumneavoastra specifice.

Serviciul nostru de inchiriere este supus unor comisioane, care sunt gestionate de agentul Sudrezidential.ro, atribuit ofertei dumneavoastra de inchiriere. Pentru a afla mai multe despre acest serviciu, va rugam sa consultati agentul dumeavoastra, care va fi bucuros sa va explice structura ofertelor noastre si cea a comisionului practicat.

Ne angajam sa va oferim cel mai inalt nivel de servicii si sa ne asiguram ca va gasiti casa de inchiriere visata. Daca aveti intrebari sau doriti sa programati o vizionare, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati. Asteptam cu nerabdare sa va ajutam sa va gasiti proprietatea perfecta pentru inchiriere.

De multe ori, inchirierea unui spatiu este mult mai profitabila decat achizitia lui. Daca vrei sa dezvolti o afacere, daca lucrezi remote sau pur si simplu banca nu iti accepta veniturile pentru un credit imobiliar, inchirierea este cea mai buna solutie.

Ce trebuie sa stii despre serviciul de inchirieri al SudRezidential?

 • Este un serviciu care vine, atat in ajutorul proprietarilor, cat si in ajutorul chiriasilor. Crestem vizibilitatea proprietatilor de inchiriat in Sudul Bucurestiului si ne asiguram ca persoanele care doresc sa inchirieze au acces la cele mai bune oferte;
 • Implica un comision. Spre deosebire de celelalte servicii ale agentiei, cele de inchiriere implica un comision, platit catre SudRezidential in momentul in care se finalizeaza o tranzactie. Comisionul este platit atat de chirias, cat si de proprietar.

Care este valoarea comisionului impus de SudRezidential?

Valoarea comisionului difera in functie de proprietatea inchiriata. Daca esti direct interesat de o proprietate de inchiriat pe care ai gasit-o pe SudRezidential.ro, poti afla toate detaliile privind costurile si procedura de inchiriere contactand agentul ce reprezinta proprietatea.

Atentie

 • serviciul de inchirieri este supus comisionarii;
 • serviciul de inchirieri este un serviciu diferit de celelalte servicii SudRezidential, fiind unul de agentie imobiliara, nu de reprezentare;
 • Comisionul pentru inchirierile duse la bun sfarsit prin SudRezidential este platit atat de cumparator, cat si de vanzator;
 • valoarea comisionului este variabila, in functie de particularitatile fiecarei proprietati;
 • valoarea comisionului poate sa fie aflata prin contactarea directa a agentului ce reprezinta proprietatea.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Metalurgiei Park Residence – Faza I

Metalurgiei Park Residence – Faza I

Sector 4, Bulevardul Metalurgiei

Primul Parc Rezidential din Romania - premiat drept cel mai ambitios proiect imobiliar, la momentul initierii sale, Metalurgiei Park Residence, a confirmat toate asteptarile cumparatorilor de locuinte.

Garsoniere, Apartamente 2-4 camere
2022

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.