Metalurgiei, garsoniera dubla, metrou Aparatorii Patriei, Berceni

Aparatorii Patriei, Metrou Aparatorii Patriei
ID Anunt: 31291

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Noul Brown Residence – Metalurgiei Park Faza 2

Studio
Etaj: 7
S.U.: 49.32 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 49.32 mp
Suprafata utila + balcon: 53.89 mp
Suprafata construita: 61.41 mp
Compartimentare: semidecomandat
Regim de inaltime: P+9E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri tripan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • mana curenta inox
 • balcoane zidite
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • curte amenajata
 • gazon
 • lift
 • pregatire aer conditionat
 • interfon
 • sistem fatada conventionala
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Va prezentam o garsoniera dubla disponibila in proiectul imobiliar Brown Residence Metalurgiei Park Faza 2, amplasat la o distanta de 900 m de statia de metrou Aparatorii Patriei si la doar 9 km de centrul Capitalei.

Faza 2 a proiectului Brown Residence este compusa din 4 cladiri de locuinte mixte, cu numeroase facilitati complementare, care vor genera la finalizare un total de 288 de unitati locative diverse (garsoniere duble, apartamente cu 2 camere si 3 camere) cu parcarile aferente.

Cladirile au un regim de inaltime P+9 etaje, fiecare imobil fiind prevazut cu 2 lifturi silentioase, la fel si parcari acoperite si subterane. Complexul rezidential dispune de spatii verzi si locuri de joaca amenajate.

 

Puncte de interes

Ansamblul imobiliar este amplasat pe strada Drumul Binelui, la aproximativ 900 metri distanta fata de statia de metrou Aparatorii Patriei, si ofera acces usor la mijloacele de transport in comun.

Statia STB ( cu liniile 125, 141,232, 220,241) se regaseste in apropierea imobilului si conecteaza complexul cu zonele importante si centrul Capitalei.

In vecinatate se regasesc institutii de invatamant (scoli, gradinite, cresa, liceu, facultate), unitati medicale si bancare, centre comerciale mari ( Lidl, Kaufland, Metro, Carrefour, Auchan), Mall Sun Plaza, locuri de joaca pentru copii.

La doar 10 minute fata de imobil se regaseste Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti ce se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare, iar tema principala a acestuia este dedicata sportului, intrucat a fost amenajata o pista de atletism cu lungimea de 1670 metri, o pista de biciclete, dar si piste pentru trotinete.

Zona de relaxare din interiorul parcului cuprinde suprafete verzi generoase, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare. Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in apropierea acestuia au fost amenajate 14 terenuri de sport pentru iubitorii de sporturi cu mingea.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 4 minute
Transport public 4 minute
Scoala/Gradinita 10 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pret de lista: 71.400 Euro  + TVA

Promotie valabila in limita disponibilitatii: 69.500 Euro + TVA

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Noul Brown Residence – Metalurgiei Park Faza 2

Noul Brown Residence – Metalurgiei Park Faza 2

Str. Turnu Magurele, Metalurgiei Park, Aparatorii Patriei

Faza 2 a proiectului imobiliar este compusa din 4 blocuri de locuinte mixte, insotite de numeroase facilitati complementare, care vor genera la finalizare un numar total de 288 unitati locative diverse, insotite de parcarile aferente.

Garsoniere duble, Apartamente 2-3 camere
Corp B - Aprilie 2025
Preturi de la 66.500 Euro

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.