Apartament 2 camere, finalizat, Sector 4, Lidl Metalurgiei

Metalurgiei, Mall Grand Arena
ID Anunt: 37417

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Family Ideal Residence

Nr. camere: 2
Etaj: 2
S.U.: 49.82 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 49.82 mp
Suprafata utila + balcon: 56.22 mp
Suprafata construita: 64 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+8E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • incalzire in pardoseala
 • glafuri exterior
 • mana curenta inox
 • balcoane sticla securizata
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • curte amenajata
 • lift
 • interfon
 • sistem fatada conventionala
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Apartamentul cu 2 camere pe care il prezentam astazi are o compartimentare moderna, este dispus la etajul 2 intr-un imobil nou cu regim de inaltime P+8E. Locuinta are o suprafata totala utila de 56.22 mp si este proiectata sa ofere maximul de functionalitate si confort, aceasta beneficiaza de lumina naturala, vedere catre zonele verzi din cadrul ansamblului si nu in ultimul rand, se vinde finisata si echipata cu materiale premium.

Proiectului imobiliar din care face parte locuinta este situat in Sectorul 4, pe strada Drumul Binelui, insotit de numeroase facilitati complementare: parcari, spatii verzi si cai de acces in ansamblu iluminate nocturn.

 

Puncte de interes

In zona regasim centrele comerciale importante (Selgros, Carrefour Grand Arena, Hornbach, Kaufland, Lidl, Metro, Auchan, Jumbo), iar in vecinatate gradinita cu afterschool, scoala, bar / pub, restaurant si unitati medicale.

In imediata apropiere a proiectului prezentat regasim noul parc Tudor Arghezi, initiat de catre Primaria Sectorului 4 a Capitalei, care se afla in vecinatatea noilor proiecte rezidentiale, fiind unul dintre cele mai noi parcuri din capitala, urmand a fi edificat pe o suprafata de aproximativ 3 hectare.

In proximitatea ansamblului se afla statia de STB 241 care face legatura directa cu statia de metrou Aparatorii Patriei.

Magazin 5 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 6 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 15 minute

Pret si modalitati de plata

Pret – 65.000 Euro TVA 5% inclus

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Family Ideal Residence

Str. Drumul Binelui, Kaufland, Lidl Metalurgiei

PROIECT VANDUT! “Va multumim pentru increderea acordata acestui proiect! Va vom tine la curent cu informatii noi despre urmatoarele noastre proiecte.”  

Garsoniera, Garsoniere duble, 2 - 3 camere
Finalizat
Preturi de la 46.000 euro

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie