Apartament 2 camere, bloc finalizat, parc Tudor Arghezi

Bd Metalurgiei, Lidl Metalurgiei
ID Anunt: 37310

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2

Nr. camere: 2
Etaj: 8
S.U.: 54.37 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 54.37 mp
Suprafata utila + balcon: 59.34 mp
Suprafata construita: 71.96 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+8E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • mana curenta metalica
 • balcoane traforaj metallic
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • lift
 • interfon
 • sistem fatada conventionala
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Apartamentul propus spre vanzare face parte dintr-un ansamblu rezidential nou, amplasat stradal la Bulevardul Metalurgiei in Sectorul 4, chiar in apropierea mijloacelor de transport si a marilor centre comerciale.

Locuinta are o compartimentare moderna si este compusa din: camera de zi de 19.47 mp, dormitor 14.64 mp, bucatarie  inchisa 9.36 mp, hol 6.49 mp, baie si balcon de 4.97 mp. Suprafata utila totala este de 59.34 mp, iar locuinta este disponibila la etajul 8/8 al imobilului.

La doar 2 minute de mers fata de imobil se regaseste noul parc Tudor Arghezi (amenajat la standarde inalte pe o suprafata de aproximativ 40.000 mp), la fel si mijlocul de transport in comun STB (liniile 125, 141, 220, 312, N105 ).

Puncte de interes

Distanta de la imobil pana la statia de metrou Aparatorii Patriei este de aproximativ 1.2 km, iar in imediata apropiere se regasesc galerii si centre comerciale renumite, farmacii si unitati medicale, institutii de invatamant, sali de sport, restaurante, cafenele, centre de infrumusetare.

La numai 2 minute de mers fata de imobil se afla Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti ce se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare, iar tema principala a acestuia este dedicata sportului, intrucat a fost amenajata o pista de atletism lungimea de 1670 metri, o pista de biciclete, dar si piste pentru trotinete.

Zona de relaxare din interiorul parcului cuprinde suprafete verzi generoase, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare. Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in apropierea acestuia au fost amenajate 14 terenuri de sport pentru iubitorii de sporturi cu mingea.

Accesul spre zona centrala a capitalei se poate face cu rapiditate cu autoturismul personal prin intermediul arterelor ample de circulatie din proximitate (Bulevardul Metalurgiei, Bulevardul Alexandru Obregia, Bulevardul Constantin Brancoveanu, Soseaua Berceni), iar mijloacele de transport in comun ce se pot accesa din fata imobilului asigura transferul la statiile de metrou din zona.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 2 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 2 minute
Farmacie/Spital 4 minute
Centru 20 minute

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista a apartamentului este: 70.000 Euro + TVA 

Preturi :

 • pentru plata numerar: 70.000 Euro TVA 5% inclus.
 • pentru achizitia prin credit ipotecar avans 15%: 72.000 Euro TVA 5% inclus.

Locul de parcare se vinde separat la pretul de: 5.000 Euro + tva 19%.

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2

Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2

B-dul Metalurgiei, Parc Tudor Arghezi

Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2 este compus dintr-un numar de 3 imobile de locuinte mixte, al caror regim de inaltime este Parter + 8 Etaje, plus o parcare supraetajata alipita blocului 3.

Garsoniere, Apartamente 2-3 camere
Septembrie 2025
Preturi de la 60.928 Euro

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.