Apartament decomandat, Brancoveanu, Mall Grand Arena

Bd Metalurgiei, Parcul Arghezi
ID Anunt: 35325

Trimite linkul unui prieten pe

 • Gata de mutare
 • 0% Comision
Studio
Etaj: 5
S.U.: 44.29 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 44.29 mp
Suprafata utila + balcon: 54.28 mp
Suprafata construita: 60 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+5E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • mana curenta metalica
 • balcoane zidite
 • lift
 • interfon
 • sensor pentru incendii
 • sistem fatada conventionala
 • acoperis tip sarpanta
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Apartamentul prezentat face parte dintr-un ansamblu rezidential din zona de Sud a Capitalei, Sector 4, Bucuresti, amplasat in apropierea galeriilor comerciale ce formeaza Grand Arena Mall.

Locuinta dispune de o compartimentare decomandata, cu incaperi mari si luminoase distribuite echilibrat, dupa cum urmeaza: living 17.16 mp, dormitor 11.32 mp, bucatarie inchisa 7.02 mp, baie 4.02, hol acces 4.77 si balcon amplu de 9.99 mp.

Apartamentul este disponibil la etajul 5/5 al imobilului si are suprafata totala utila de 54.28 mp. Imobilul a fost finalizat in anul 2019, este bransat la utilitatile orasului si poate fi predat rapid pentru locuire.

Puncte de interes

Ansamblul imobiliar din care face parte locuinta este amplasat pe strada Postalionului, in zona rezidentiala noua din imediata apropiere a Bulevardelor Constantin Brancoveanu sau Metalurgiei. Accesul la imobil se poate face facil, din artere ample de circulatie precum: Strada Turnu Magurele, Strada Luica, Strada Aurel Persu sau Drumul Binelui.

Zona rezidentiala in care este dispus imobilul a beneficiat de o dezvoltare masiva ce a luat sfarsit in anul 2019, intrucat au fost executate lucrari de extindere la retelele de utilitati, s-a dezvoltat infrastructura, au fost amenajate trotuarele si s-a pus in functiune iluminat stradal.

Parcul Tudor Arghezi se afla la mica distanta de imobil, este desfasurat pe o suprafata de aproximativ 40.000 mp si cuprinde multiple locuri de joaca si zone de relaxare amenajate modern, spatii verzi ample, skate park, teatru de vara si centru multicultural.

Imobilul este amplasat in apropierea punctelor de interes importante precum: unitati de invatamant, unitati bancare si medicale, galerii si centre comerciale mari (Carrefour Grand Arena Mall, Selgros, Hornbach, Lidl, Kaufland, Metro, Auchan), piete agroalimentare, restaurante si cafenele.

Distanta pana in zona centrala a Capitalei se poate parcurge in aproximativ 20 de minute cu autoturismul personal, iar la doar 3 minute de mers fata de imobil se regaseste mijlocul de transport in comun STB ( linia 241) ce face legatura directa cu metroul Aparatorii Patriei.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 3 minute
Transport public 3 minute
Scoala/Gradinita 10 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul acestui apartament este de 70.000 Euro.

Pret loc de parcare 4.000 Euro.

Proprietatea poate fi achizitionată prin intermediul diferitelor tipuri de credit bancar sau prin plata în numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.