Apartament 2 camere, decomandat, rond Metro Berceni

Bd Metalurgiei, Bdul Metalurgiei , Rond Metro Berceni, Parc Tudor Arghezi
ID Anunt: 68237

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II

Nr. camere: 2
Etaj: 10
S.U.: 55.05 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 55.05 mp
Suprafata utila + balcon: 59.76 mp
Suprafata construita: 70.36 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+10E+ Eth
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri tripan
 • centrala termica apartament
 • incalzire in pardoseala
 • glafuri interior
 • mana curenta inox
 • balcoane zidite
 • balcoane sticla securizata
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • curte amenajata
 • gazon
 • gard
 • lift
 • aer conditionat
 • interfon
 • sensor pentru incendii
 • sistem fatada mixta
 • panouri solare
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Va propunem spre vanzare un un apartament cu 2 camere ce face parte din ansamblul rezidential The Grand Kristal Residence City faza II, proiect imobiliar premium localizat in zona de Sud a Capitalei, Bucuresti, in proximitatea Parcului Tudor Arghezi, zona rond Metro Berceni- Bulevardul Metalurgiei.

Locuinta cu 2 camere ce este propusa spre vanzare este disponibila la etajul 10/10 cu o suprafata totala de 59.76 mp distribuita  printr-o compartimentare decomandata dupa cum urmeaza: living 22.37 mp, bucatarie 9.93 mp, dormitor 12.00 mp, baie 4.50 mp, hol 6.26 mp, balcon 4.70 mp.

Apartamentul este dotat cu centrala termica in condensare si sistem performant de incalzire in pardoseala, tamplarie PVC Salamander cu geam tripan (feronerie Roto) si beneficiaza de un aparat performant de aer conditionat.

Imobilul este echipat cu panouri fotovoltaice instalate pe terasa acestuia, care vor genera costuri reduse de functionare pentru spatiile comune (iluminatul intern din casa scarii sau cel extern si cele doua lifturi) si este edificat conform unui sistem constructiv performant care respecta standardele europene impuse prin certificarea verde RoGBC.

Imaginile prezentate privind mobilierul, amenajarile interioare, dotarile, cat si variantele de finisare sunt propuneri de amenajare si mobilare ce pot fi executate contra cost, acestea au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari.

Puncte de interes

Proiectul imobiliar The Grand Kristal Residence City este amplasat intr-o zona dinamica aflata in plina expansiune urbana din Sectorul 4 al Capitalei, din imediata apropiere a Bulevardului Metalurgiei, la doar cateva minute de mers fata de parcul Tudor Arghezi.

Parcul Tudor Arghezi este o un punct de atractie important pentru rezidentii din aceasta zona rezidentiala ce se intinde pentru moment pe o suprafta generoasa de 4 hectare ce va fi dublata curand de autoritatile locale. Tematica parcului a fost dedicata sportului și relaxarii si ofera o varietate de facilitati: piste de bicilete si trotinete, pista de atletism, mobilier urban modern si zone verzi ample amenajate.

Accesul la mijloacele de transport in comun este extrem de facil deoarece statia STB (liniile 125, 141, 220, 232, 312, N 105) asigura transferul rapid catre statiile de metrou din apropiere si catre zonele centrale ale Capitalei.

Ansamblul rezidential dispune de o promenada comerciala interna si oferia rezidentilor acces la diverse magazine, servicii si restaurante.

In apropiere se afla centre comerciale mari precum: Auchan, Metro, Jumbo, Lidl, Kaufland, Selgros si Carrefour, dar si cafenele si restaurante, zone de agrement, institutii de invatamant sau unitati bancare.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 2 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista al apartamentului este de: 69.500 Euro + TVA

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau cu plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II

The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II

Bulevardul Metalurgiei, strada Dumitru Brumărescu

"Orasul de 15 minute" reprezinta un concept de locuire si planificare urbana, in care majoritatea nevoilor, inclusiv cele legate de locuinta, munca, cumparaturi, petrecerea timpului liber, educatie si servicii de sanatate,  pot fi usor accesate intr-un interval de timp de maxim 15 minute, printr-o plimbare pe jos sau cu bicicleta, din orice punct al acestui tip de oras-comunitate.

Studio, Apartamente 2, 3 si 4 camere
Noiembrie 2025
Preturi de la 61.500 Euro

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 0.05 €
max 0.5 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Broker credite Credit24H Credit imobiliar rapid Credite verzi Creditul Noua casa

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.