Apartament 2 camere decomandat, metrou Berceni, Strada Biruintei

Ilfov, Strada Biruintei
ID Anunt: 42966

Trimite linkul unui prieten pe

Nr. camere: 2
Etaj: 1
S.U.: 49.80 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 49.80 mp
Suprafata utila + balcon: 59.50 mp
Suprafata construita: 68.50 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: S+P+6E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri tripan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • mana curenta metalica
 • balcoane zidite
 • balcoane sticla securizata
 • terasa multistrat
 • pavaj
 • curte amenajata
 • lift
 • interfon
 • sistem fatada conventionala
 • acces securizat cu bariere
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Va propunem spre vanzare un apartament decomandat cu 2 camere care face parte din ansamblul rezidential 5° Residence, proiect amplasat pe Str. Biruintei a Orasului Popesti-Leordeni, la aproximativ 10 min de mers fata de statia de metrou Berceni.

Proiectul 5° Residence este compus din 6 imobile de locuinte colective, cu acces din multiple artere de circulatie: Strada Biruintei, Strada Miraslau, Sos Berceni sau Soseaua Oltenitei.

Locuinta este disponibila la etajul 1/6 al imobilului, dispune de o compartimentare decomandata, iar suprafata totala utila de 59.50 mp (in care este inclus balconul cu suprafata de 9.70) este distribuita in echilibru, dupa cum urmeaza: living 18.10 mp, dormitor 13.10 mp, bucatarie 8.50 mp, baie 4.50 mp si hol 5.60 mp.

Puncte de interes

Zona in care este amplasat proiectul imobiliar din care face parte aceasta locuinta propusa dispune de infrastructura completa (strazi si cai de acces amenajate, iluminat stradal nocturn, trotuare ample amenajate). Distanta pana la statia de metrou Berceni sau pana la mijloacele de transport in comun STB din apropierea imobilului poate fi parcursa in aproximativ 10-12 minute pietonal.

Accesul catre zona centrala a Capitalei se poate face cu usurinta, in aproximativ 20-25 de minute cu autoturismul personal.

In apropierea ansamblului se regasesc numeroase supermarketuri (Mega Image Shop & Go, Lidl, Penny Market) si alte puncte de interes major precum: unitati de invatamant (scoli, gradinite, liceu), unitati bancare, unitati medicale si farmacii, restaurante si cafenele, locuri de joaca multiple si parcuri.

Imobilul este amplasat la 5 minute de mers fata de galeriile comerciale ce formeaza La Strada Mall si la doar 10 minute de mers cu autoturismul personal fata de Parcul Tudor Arghezi, un parc ultra modern dezvoltat la standarde inalte de calitate in Sectorul 4, Bucuresti.

Magazin 3 minute
Transport public 10 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 3 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pret de lista : 63.350 Euro + TVA

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau prin plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 0.05 €
max 0.5 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Broker credite Credit24H Credit imobiliar rapid Credite verzi Creditul Noua casa

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.