Apartament 2 camere, Metrou Dimitrie Leonida

Aparatorii Patriei, METRO BERCENI
ID Anunt: 11431

Trimite linkul unui prieten pe

 • Cel mai bun pret
Nr. camere: 2
Etaj: 9
S.U.: 50.90 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 50.90 mp
Suprafata utila + balcon: 50.90 mp
Suprafata construita: 58 mp
Compartimentare: semidecomandat
Regim de inaltime: 9
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • geamuri termopan
 • izolatie exterioara polistiren
 • cada
 • chiuveta
 • baterii
 • lift
 • usa metalica
 • interfon

Prezentare

Va prezentam mai jos un apartament compartimentat modern, de doua camere, spatios si luminos, intr-un bloc nou, cu 8 etaje, in imediata apropiere a statiei de metrou Dimitrie Leonida, in proiectul nostru imobiliar Kristal Residence, din sectorul 4. Apartamentul are o suprafata utila de 63,66mp, dispune de bucatarie inchisa, living cu zona de dining, dormitor, baie, hol si un balcon spatios!

Puncte de interes

Locuinta este amplasata in Cartierul Berceni, Sector 4, pe str. Dumitru Brumarescu, in apropiere de Bulevardul Metalurgiei si Soseaua Berceni, in imedita vecinatate a gurii de metrou Dimitrie Leonida! Zona beneficiaza de infrastructura completa: strazi asfaltate, iluminat public, acces rapid la STB si Metrou!

Magazin 5 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 10 minute
Centru 25 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista al apartamentului este 75.900 euro, tva 5% inclus, se accepta plata cash, creditare ipotecara sau Noua Casa! Comision 0%-Direct Dezvoltator, iar daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pt dvs, departamentul nostru financiar credit24.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.