Apartament 3 camere, metrou Berceni, sala de fitness, piscina

Metrou Berceni, Pasarela Metrou Berceni, Parc Drumul Fermei
ID Anunt: 37115

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Sienna Central City Residence

Nr. camere: 3
Etaj: 2
S.U.: 64.70 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 2
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 64.70 mp
Suprafata utila + balcon: 74.20 mp
Suprafata construita: 81 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: S+P+6E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • mana curenta metalica
 • balcoane zidite
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • curte amenajata
 • gazon
 • lift
 • pregatire aer conditionat
 • videointerfon
 • sistem fatada conventionala
 • acces securizat cu bariere
 • panouri solare
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Va prezentam un nou concept de ansamblu rezidential executat de Sienna Central City Residence, in zona de sud a Capitalei. Prima faza include 5 imobile cu destinatii variate, completate de spatii comerciale, spatii educationale cu scoala primara si gradinita, spatii de relaxare, sala de fitness si piscine exterioare.

Apartamentul de 3 camere prezentat este disponibil pe etaj intermediar, fiind foarte luminos, avand vederea spre zona de relaxare (spatii verzi, piscina) si o orientare cardinala sudica. Locuinta se preda viitorilor locatari cu finisaje de calitate premium, la alegere dintr-o paleta ampla de nuante si modele. Cele 2 bai ale imobilului sunt echipate cu obiecte sanitare de calitate. Apartamentul beneficiaza de centrala proprie in condensare de 24kW, calorifere din otel, usi de interior celulare si parchet laminat de 8 mm in ton cu acestea. Balconul de peste 9 mp completeaza confortul acestui apartament de trei camere.

Puncte de interes

Ansamblul este situat pe strada Biruintei la o distanta de 400 m fata de Metrou Berceni sau Metrou Dimitrie Leonida. Proiectul dispune de infrastructura completa cu drumuri si cai de acces asfaltate, iar accesul este unul rapid si se poate face atat din Soseaua Berceni, cat si din Soseaua Oltenitei in cele mai civilizate conditii.

In apropierea ansamblului se gasesc numeroase supermarketuri precum: Penny Market, Mega Image, Profi, Mall La Strada si puncte de interes precum: scoli, gradinite, farmacii, Parcul Copiilor (Drumul Fermei) si locuri de joaca pentru copii.

Magazin 5 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 10 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 10 minute
Centru 20 minute

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista al apartmantului este: 96.500 Euro (TVA 5% inclus), negociabil in functie de modalitatea de plata sau valoarea avansului oferit!

Avansul minim este de 5%.

Posibilitate achizitie parcare dezmembrata la pretul de:
 • Supraterana: 4.500 Euro + TVA 19%
 • Subterana: 6.500 Euro + TVA 19 %

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar, iar pentru plata numerar in sistem anticipat se ofera discount substantial.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Sienna Central City Residence

Metrou Berceni, Mall La Strada, Parc Lumea Copiilor

Proiectul dezvoltat de catre Sienna Residence se anunta inca de la inceput un ansamblu rezidential premium, un proiect foarte bine organizat si cu o functionalitate excelenta, care intruneste toate conditiile necesare pe care trebuie sa le indeplineasca un proiect de anvergura mare care aspira la titlul de proiect premium

Garsoniere, Studio, Ap 2 si 3 camere
Mai 2024
Preturi de la 48.800 euro

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 14475 €
max 48250 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie