Apartament modern tip studio, pasarela pietonala metrou Berceni

Metrou Berceni, Pasarela metrou Berceni, Parcul Lumea Copiilor
ID Anunt: 48169

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Sienna Central City Residence

Studio
Etaj: 2
S.U.: 42.30 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 42.30 mp
Suprafata utila + balcon: 51.10 mp
Suprafata construita: 58 mp
Compartimentare: semidecomandat
Regim de inaltime: S+P+6E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • incalzire in pardoseala
 • glafuri interior
 • mana curenta metalica
 • balcoane zidite
 • balcoane sticla securizata
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • curte amenajata
 • gazon
 • gard
 • lift
 • interfon
 • sistem fatada mixta
 • acces securizat cu bariere
 • statie incarcare electrica
 • panouri solare
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Va propunem spre achizitie un apartament tip studio disponibil in ansamblul rezidential Sienna Central City, proiect imobiliar premium, foarte bine organizat si cu o functionalitate excelenta, format din 5 imobile de locuinte colective, amplasate in apropierea statiei de metrou Berceni, in Orasul Popesti Leordeni, Ilfov.

In cadrul ansamblului rezidential s-au creat spatii speciale pentru petrecerea timpului liber la standarde moderne, cum sunt zonele dedicate piscinei de mari dimensiuni sau a spatiilor verzi si locurilor de joaca pentru copii. De asemenea, la parterul imobilelor se regasesc spatii comerciale cu deschidere directa catre strada, in care se vor amenaja unitati de invatamant scolar si prescolar, dar si magazine comerciale de proximitate, precum si o sala de sport ultra moderna.

Accesul catre imobil se face facil prin multiple cai de circulatie cu trafic auto redus, fie direct din Soseaua Oltenitei prin Drumul Fermei, cat si din Soseaua Berceni prin strada Popesti Vest.

Apartamentul tip studio prezentat este disponibil la  etajul 2/6 al imobilului si are suprafata utila de 51.10 mp, in care este inclus un balcon amplu de 8.8 mp.

Locuinta dispune de o compartimentare moderna, incaperile sunt distribuite in echilibru, dupa cum urmeaza: living si bucatarie deschisa 26.20 mp, dormitor 11.80 mp si baie 4.30 mp.

Puncte de interes

Ansamblul rezidential Siena Central City este amplasat pe Strada Biruintei a orasului Popesti-Leordeni, Ilfov, la o distanta de doar 400 m fata de pasarela pietonala ce deserveste statiei de metrou Berceni.

Proiectul rezidential dispune de infrastructura completa, cu drumuri si cai de circulatie asfaltate si iluminate nocturn, iar conectarea cu zona centrala a Capitalei se poate face rapid, prin artere ample precum Soseaua Berceni sau Soseaua Oltenitei prin intermediul mijloacelor de transport in comun (STB sau metrou).

La numai cateva minute fata de imobil se regasesc numeroase centre comerciale mari cum sunt: Penny Market, Mega Image, Profi Market, Mall La Strada, dar si puncte de interes importante precum: institutii de invatamant, unitati medicale si unitati bancare, numeroase locuri de joaca si zone de agrement.

Atat Parcul Copiilor (Drumul Fermei) cat Parcul Tudor Arghezi (Bulevardul Metalurgiei), se regasesc la mica distanta de imobil si detin suprafete insemnate de spatii verzi amenajate, dotate cu mobilier urban modern si locuri de joaca multiple.

Parcul Tudor Arghezi este cel mai nou parc din Bucuresti ce are amenajate piste de biciclete si trotinete sau aparate de fitness cat si o pista de atletism cu lungimea de 1670 metri. Zona de relaxare din interiorul parcului cuprinde suprafete verzi generoase, mobilier urban modern, plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala. Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in apropierea acestuia au fost amenajate 14 terenuri de sport pentru iubitorii de sporturi cu mingea.

Magazin 3 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista al locuintei este de: 65.200 Euro, TVA 5% inclus

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau prin plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Sienna Central City Residence

Metrou Berceni, Mall La Strada, Parc Lumea Copiilor

Sienna Residence, dezvoltat ca un ansamblu rezidential premium, impresioneaza prin organizarea excelenta si functionalitatea sa bine puse in aplicare, indeplinind toate criteriile necesare pentru a fi considerat un proiect de anvergura mare ce aspira la titlul de proiect premium.

Garsoniere, Studio, Apartamente 2 si 3 camere
Mai 2024
Preturi de la 48.800 Euro

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie