Garsoniera, bucatarie mobilata, 500 metri Metrou Berceni

Metrou Berceni, Sos. Berceni, Str. Popesti Vest, Pasarela Berceni
ID Anunt: 62000

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Sienna Central City Residence

Garsoniera
Etaj: 1
S.U.: 30.18 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 30.18 mp
Suprafata utila + balcon: 37.38 mp
Suprafata construita: 43.50 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+7E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • incalzire in pardoseala
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • mana curenta metalica
 • balcoane zidite
 • balcoane sticla securizata
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • curte amenajata
 • gazon
 • lift
 • aer conditionat
 • videointerfon
 • acces securizat cu bariere
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Va prezentam un apartament tip studio, modern, disponibil in cadrul proiectul imobiliar Sienna Central City Residence, ansamblu rezidential amplasat in Orasul Popesti-Leordeni, Ilfov, la doar cateva minute de mers de statia de metrou Berceni.

Proiectul imobiliar Sienna Central City ofera multiple facilitati pentru petrecerea timpul liber, cum ar fi doua piscine generoase, zone verzi amenajate si locuri de joaca pentru copii. De asemenea, la parterul cladirilor sunt dispuse spatii comerciale cu acces direct din strada, cu activitati comerciale mixte, precum o sala de sport

Locuinta este disponibila la etajul 1/7 al imobilului si are suprafata utila de 25.93 mp, la care se adauga balcon spatios de 6.20 mp

In pretul afisat este inclusa mobila de bucatarie si un aparat de aer conditionat.

Puncte de interes

Ansamblul rezidential Sienna Central City este localizat pe Strada Biruintei, in orasul Popesti-Leordeni, judetul Ilfov, la doar 400 de metri distanta de pasarela pietonala care asigura accesul la statia de metrou Berceni.

La doar cateva minute de mers fata de imobil se regasesc numeroase centre comerciale mari, cum ar fi Penny Market, Mega Image, Profi Market sau Mall La Strada (promenada comerciala ampla cu activitati comerciale mixte).

De asemenea, in zona sunt localizate puncte de interes importante, cum ar fi: institutii de invatamant, unitati medicale si unitati bancare, precum si numeroase locuri de joaca si zone de agrement.

Atat Parcul Copiilor (situat pe Drumul Fermei), cat si Parcul Tudor Arghezi se afla la o distanta mica fata de ansamblul rezidential din care face parte locuinta prezentata.

Parcul Tudor Arghezi este cel mai nou parc din Bucuresti ce include spatii verzi generoase, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatii dedicate animalelor de companie si o fantana arteziana muzicala. Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata cu un numar de 150 de locuri.

Magazin 4 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 10 minute
Cafenea/Restaurant 12 minute
Farmacie/Spital 8 minute
Centru 25 minute

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista al apartamentului este de: 48.165 Euro + TVA

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin credit bancar sau prin plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Sienna Central City Residence

Sienna Central City Residence

Metrou Berceni, Mall La Strada, Parc Lumea Copiilor

Sienna Residence, dezvoltat ca un ansamblu rezidential premium, impresioneaza prin organizarea excelenta si functionalitatea sa bine puse in aplicare, indeplinind toate criteriile necesare pentru a fi considerat un proiect de anvergura mare ce aspira la titlul de proiect premium.

Garsoniere, Studio, Apartamente 2 si 3 camere
Iulie 2024
Preturi de la 40.280 Euro

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 0.05 €
max 0.5 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Broker credite Credit24H Credit imobiliar rapid Credite verzi Creditul Noua casa

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.