Garsoniera, decomandata, disponibila imediat, Metrou Leonida

Berceni, Metrou Dimitrie Leonida
ID Anunt: 31420

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Joy&Galaxy Residence Popesti Leordeni

Garsoniera
Etaj: 6
S.U.: 33.42 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 33.42 mp
Suprafata utila + balcon: 36.89 mp
Suprafata construita: 42 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+7E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri exterior
 • mana curenta metalica
 • balcoane zidite
 • pavaj
 • curte amenajata
 • lift
 • aer conditionat
 • interfon
 • sistem fatada conventionala
 • acoperis tip sarpanta
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Garsoniera prezentata face parte dintr-un proiect imobiliar de succes din zona de Sud a Capitalei compus din 8 blocuri de locuinte mixte cu regim de inaltime P+7E,(garsoniere, apartamente spatioase cu doua si trei camere), ce beneficiaza de facilitati complementare: locuri de joaca si spatii verzi amenajate modern, spatii comerciale, parcari dezmembrate cadastral, trotuare ample, iluminat nocturn.

Locuinta este disponibila la etajul 6/7, este decomandata si are suprafata utila de 36.89 mp cu balcon inclus de  3.47 mp.

Puncte de interes

Proiectul este situat pe strada Biruintei Nr.31 in orasul Popesti Leordeni, la mica distanta de statia de metrou Berceni. Accesul catre imobil se face facil prin artere importante lipsite de trafic intens precum Soseaua Berceni sau Soseaua Oltenitei in cele mai civilizate conditii.

In proximitate regasim numeroase supermarketuri: Penny Market, Mega Image, Profi, Mall La Strada, Lidl, Kaufland, Metro, Auchan, Jumbo, Carrefour, Grand Arena, Selgros, Sun Plaza, la fel si puncte de interes major, precum institutii de invatamant, farmacii si unitati medicale, parcuri si locuri de joaca pentru copii.

La 5 minute de parcurs cu masina fata de imobil se afla Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti, care se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare. Tema principala a parcului este dedicata sportului, intrucat a fost amenajata o pista de atletism cu lungimea de 1670 metri, o pista de biciclete, dar si piste pentru trotinete.

Zona de relaxare din interiorul parcului cuprinde suprafete verzi generoase, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare. Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in apropierea acestuia au fost amenajate 14 terenuri de sport pentru iubitorii de sporturi cu mingea.

Magazin 2 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 6 minute
Cafenea/Restaurant 2 minute
Farmacie/Spital 3 minute
Centru 25 minute

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pret de lista: 47.600 Euro + TVA.

Loc de parcare suprateran la pretul de: 5.000 Euro TVA inclus.

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Joy&Galaxy Residence Popesti Leordeni

Joy&Galaxy Residence Popesti Leordeni

Popesti Leordeni, Strada Biruintei

Descopera noul proiect Joy&Galaxy Residence, situat foarte aproape de Soseaua Berceni si statia de metrou Berceni.

Apartamente 1-3 camere
Finalizat
Preturi de la 47.600 Euro

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Cere Oferta
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.