Apartament 2 camere, decomandat, metrou Dimitrie Leonida

Metrou Dimitrie Leonida, Mega Image, Soseaua Berceni, Str. Popesti-Vest
ID Anunt: 54822

Trimite linkul unui prieten pe

Nr. camere: 2
Etaj: demisol
S.U.: 47.86 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 47.86 mp
Suprafata utila + balcon: 47.86 mp
Suprafata construita: 55 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: Demisol+Parter+4 Etaje
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • mana curenta metalica
 • pregatire aer conditionat
 • interfon
 • sistem fatada conventionala
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Locuinta prezentata este disponibila intr-un proiect rezidential amplasat in Orasul Popesti-Leordeni, pe strada Popesti Vest, la numai 5 minute de mers fata de statia de  metrou Dimitrie Leonida.

Imobilul din care face parte locuinta are regim de inaltime redus, respectiv Demisol+Parter+4 Etaje si a fost finalizat in anul 2013. Apartamentul  este disponibil la demisol si are suprafata totala utila de 47.86 mp, distribuita printr-o compartimentare decomandata, dupa cum urmeaza: living 19.13 mp, dormitor 12.41 mp, bucatarie inchisa 6.76 mp, hol 4.88 mp si baie 4.68 mp.

Acest apartamentu cu 2 camere propus spre vanzare dispune de finisaje de calitate premium si este contorizat individual (este prevazut centrala termica 24 kW).

Apartamentul este disponibil imediat, gata de locuit.

Puncte de interes

Imobilul este localizat la doar 5 minute de statia de  metrou Dimitrie Leonida, in orasul Popesti-Leordeni, Ilfov. Accesul catre imobil se face cu usurinta, direct din cele mai importante artere de circulatie, cum sunt Soseaua Berceni si Soseaua Oltenitei, iar zona in care se afla apartamentul este una dintre cele mai dinamice din Sudul Capitalei.

In proximitate se regasesc centre comerciale importante precum: Mega Image, Penny Market, Profi Market, Metro, Auchan, Jumbo, Selgros, Lidl, Carrefour Grand Arena, Hornbach, dar si institutii de invatamant, centre medicale si unitati bancare, restaurante si cafenele, locuri de joaca multiple sau parcuri.

La nici 5 minute de mers de imobil este localizat parcul Lumea Copiilor (Drumul Fermei), iar la cel mult 5 minute de parcurs cu autoturismul este dispus parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti, care se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare. Tematica principala a parcului Tudor Arghezi este dedicata sportului, intrucat a fost amenajata o pista de atletism cu lungimea de 1670 metri, o pista de biciclete, dar si piste pentru trotinete.

De asemenea, zona de relaxare din interiorul parcului cuprinde suprafete verzi generoase, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare. Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in apropierea acestuia au fost amenajate 14 terenuri de sport pentru iubitorii de sporturi cu mingea.

Distanta de doar 8 km pana in zona centrala a Capitalei poate fi parcursa cu autoturismul personal in aproximativ 20-25 minute.

Magazin 1 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 10 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul locuintei este de: 53.500 Euro 

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau prin plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.