Apartament tip studio, Metrou Leonida, La strada Mall

Berceni, Metrou Aparatorii Patriei, Soseaua Berceni
ID Anunt: 59966

Trimite linkul unui prieten pe

Nr. camere: 2
Etaj: 2
S.U.: 40.80 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 40.80 mp
Suprafata utila + balcon: 49.40 mp
Suprafata construita: 58.20 mp
Compartimentare: semidecomandat
Regim de inaltime: P+5E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • mana curenta metalica
 • balcoane sticla securizata
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • curte amenajata
 • gazon
 • gard
 • lift
 • interfon
 • sistem fatada conventionala
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Va propunem spre vanzare un apartament tip studio modern, disponibil in proiectul imobiliar Club Residence Berceni, proiect ce dispune de o amplasare excelenta in zona de Sud a Capitalei, Sector 4, in proximitatea statiilor de metrou Aparatorii Patriei si Dimitrie Leonida.

Apartamentul tip studio prezentat este disponibil la etajul 2/5 al imobilului si are suprafata utila totala de 49.40 mp, in care este inclus si balconul de 8.60 mp. Locuinta dispune de o compartimentare moderna, camerelele sunt ample si luminoase, distribuite dupa cum urmeaza: living si bucatarie deschisa 25.70 mp, dormitor 11.10 mp, baie 4 mp.

Imobilul are regim de inaltime redus, respectiv P+5ER si dispune de un lift performant. Proiectul imobiliar se remarca atat printr-o amplasarea excelenta cat si prin finisarea de exceptie cu materiale de calitate premium a unitatilor locative, la care se adauga facilitati precum: incalzire prin pardoseala, control acces intrare, spatii verzi amenajate sau parcari acoperite.

Noii rezidenti din cadrul proiectului Club Residence vor avea posibilitatea de a personaliza apartamentul achizitionat dupa preferinte, avand la dispozitie o gama variata de modele pentru alegerea celor mai moderne finisaje daca rezervarea locuintei se face din timp.

Proprietatea se vinde complet finisata si dispune de obiecte sanitare de calitate premium, centrala termica in condensare, tamplarie PVC de foarte buna calitate si reprezinta o oportunitate de investitie excelenta ce dispune de localizare foarte buna in raport cu punctele de interes major din zona.

Imaginile prezentate privind mobilierul, amenajarile interioare, dotarile, cat si variantele de finisare sunt propuneri de amenajare si mobilare ce pot fi executate contra cost, acestea au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari.

Puncte de interes

Imobilul este situat pe strada Cheile Turzii, in Sectorul 4 al Capitalei, la o distanta de numai cateva minute de mers fata de statiile de metrou Aparatorii Patriei si Dimitrie Leonida, fiind amplasat la jumatatea distantei dintre acestea.

Proiectul dispune de infrastructura completa, beneficiaza drumuri si cai de circulatie asfaltate, trotuare amenajate, iar accesul catre imobil se face cu rapiditate atat din Soseaua Berceni, cat si din Soseaua Oltenitei in cele mai civilizate conditii.

In apropierea imobilului se regasesc numeroase centre comerciale mari (Penny Market, Mega Image, Profi Market, Kaufland, Lidl), dar si magazine cu specific comercial mixt.

Distanta pana la promenada comerciala Mall La Strada poate fi parcursa pietonal in doar 5 minute, iar in proximitate se regasesc spatii si zone de agrement precum: Parcul Copiilor, Parcul Tudor Arghezi, Parcul Tineretului, Oraselul Copiilor sau Rezervatia naturala Delta Vacaresti.

Parcul Tudor Arghezi dispune de suprafete verzi generoase, de mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare. In incinta parcului a fost amenajata si o parcare supraetajata de 150 locuri pentru vizitatori.

Alaturi de aceasta zona de agrement din proximitatea imobilului se remarca si Patinoarul Berceni Arena, primul patinoar din Bucuresti dezvoltat la standarde inalte pentru a putea gazdui competitii olimpice. (Aparatorii Patriei – cateva minute de imobil). Iubitorii sportului se mai pot bucura si de cele 14 terenuri de sport amenajate chiar langa parcul Tudor Arghezi.

Conectarea cu zona centrala a Capitalei se poate face rapid, atat cu masina personala ( in aproximativ 20 minute) cat si cu mijloace de transport in comun ce sunt disponibile atat in Sos. Berceni cat si in Sos. Oltenitei (STB cu liniile 439, 440, 479, 610, N1, N10, 102, 243, N106), tramvai (liniile 1, 10, 11, 34).

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala: https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 5 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 10 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 25 minute

Pret si modalitati de plata

Pret de lista apartament: 66.100 Euro + TVA

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau cu plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 0.05 €
max 0.5 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Broker credite Credit24H Credit imobiliar rapid Credite verzi Creditul Noua casa

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.