Apartament cu 3 camere de inchiriat, 94 mp, etaj 4/5, metrou

Metrou Dimitrie Leonida, Mall La Strada
ID Anunt: 39573

Trimite linkul unui prieten pe

Nr. camere: 3
Etaj: 4
S.U.: 78.78 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 2
Balcon: 2

Caracteristici

Suprafata utila: 78.78 mp
Suprafata utila + balcon: 93.64 mp
Suprafata construita: 108 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+5E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri exterior
 • mana curenta metalica
 • balcoane zidite
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • gard
 • lift
 • aer conditionat
 • pregatire aer conditionat
 • interfon
 • monitorizare video
 • acoperis tip sarpanta

Prezentare

Va propunem spre inchiriere un apartament decomandat cu 3 camere mobilat si utilat, ce are suprafata de 93.64 mp, cu balcon inclus de 14.86 mp. Locuinta face parte dintr-un ansamblu rezidential din Orasul Popesti Leordeni, amplasat la 10 minute de mers fata de statia de Metrou Dimitrie Leonida.

Apartamentul este disponibil la etajul 4/5 si este dotat cu finisaje de calitate superioara, mobilier modern si electrocasnice performante. Proprietatea este contorizata individual, are centrala proprie si beneficiaza de o unitate de aer conditionat instalata in zona de living.

Imobilul beneficiaza de acces securizat, senzor de incendii si monitorizare video, iar locuinta se inchiriaza si cu un loc de parcare!

 

Puncte de interes

Blocul este amplasat la intersectia strazilor Drumul Fermei cu Strada Solstitiului in orasul Popesti Leordeni, la mica distanta de promenada comerciala La strada Mall.

In apropierea ansamblului se gasesc numeroase supermarketuri precum: Penny Market, Mega Image, Lidl si puncte de interes major precum: scoli, gradinite, farmacii, Parcul Copiilor (Drumul Fermei) si multiple locuri de joaca pentru copii. Proiectul dispune de infrastructura completa cu drumuri si cai de acces asfaltate, iar accesul catre imobil este rapid si se poate face atat din Soseaua Berceni, cat si din Soseaua Oltenitei in cele mai civilizate conditii.

Distanta pana in zona centrala a Capitalei poate fi parcursa in aproximativ 20 de minute cu autoturismul personal, iar pana la mijlocul de transport in comun in aproximativ 10 minute pietonal.

Magazin 2 minute
Transport public 10 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 2 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul inchirierii este de 500 euro/luna.

*Se solicita valoarea unei chirii lunare drept garantie, platita in avans.

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Serviciul de inchirieri al SudRezidential

La Sudrezidential.ro intelegem importanta gasirii proprietatii de inchiriere perfecte, care sa raspunda tuturor nevoilor dumneavoastra, tocmai de aceea, oferim si un serviciu de inchiriere vast , care include o gama completa de servicii de agentie pentru a va ajuta sa gasiti spatiul comercial sau locuinta perfecta.

Serviciul nostru de inchiriere include indrumari complete pe tot parcursul procesului de inchiriere, de la cautarea proprietatilor ce corespund cerintelor dumneavoastra, pana la semnarea contractului de inchiriere.

Pentru a ne asigura ca primiti cele mai bune servicii posibile am format o echipa de agenti dedicati, care sunt specializati in piata de inchiriere si cu o experienta bogata in gasirea proprietatii perfecte pentru clientii nostri. Acestia vor lucra indeaproape cu dvs. pentru a va intelege nevoile, preferintele si va vor oferi un serviciu personalizat care este adaptat cerintelor dumneavoastra specifice.

Serviciul nostru de inchiriere este supus unor comisioane, care sunt gestionate de agentul Sudrezidential.ro, atribuit ofertei dumneavoastra de inchiriere. Pentru a afla mai multe despre acest serviciu, va rugam sa consultati agentul dumeavoastra, care va fi bucuros sa va explice structura ofertelor noastre si cea a comisionului practicat.

Ne angajam sa va oferim cel mai inalt nivel de servicii si sa ne asiguram ca va gasiti casa de inchiriere visata. Daca aveti intrebari sau doriti sa programati o vizionare, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati. Asteptam cu nerabdare sa va ajutam sa va gasiti proprietatea perfecta pentru inchiriere.

De multe ori, inchirierea unui spatiu este mult mai profitabila decat achizitia lui. Daca vrei sa dezvolti o afacere, daca lucrezi remote sau pur si simplu banca nu iti accepta veniturile pentru un credit imobiliar, inchirierea este cea mai buna solutie.

Ce trebuie sa stii despre serviciul de inchirieri al SudRezidential?

 • Este un serviciu care vine, atat in ajutorul proprietarilor, cat si in ajutorul chiriasilor. Crestem vizibilitatea proprietatilor de inchiriat in Sudul Bucurestiului si ne asiguram ca persoanele care doresc sa inchirieze au acces la cele mai bune oferte;
 • Implica un comision. Spre deosebire de celelalte servicii ale agentiei, cele de inchiriere implica un comision, platit catre SudRezidential in momentul in care se finalizeaza o tranzactie. Comisionul este platit atat de chirias, cat si de proprietar.

Care este valoarea comisionului impus de SudRezidential?

Valoarea comisionului difera in functie de proprietatea inchiriata. Daca esti direct interesat de o proprietate de inchiriat pe care ai gasit-o pe SudRezidential.ro, poti afla toate detaliile privind costurile si procedura de inchiriere contactand agentul ce reprezinta proprietatea.

Atentie

 • serviciul de inchirieri este supus comisionarii;
 • serviciul de inchirieri este un serviciu diferit de celelalte servicii SudRezidential, fiind unul de agentie imobiliara, nu de reprezentare;
 • Comisionul pentru inchirierile duse la bun sfarsit prin SudRezidential este platit atat de cumparator, cat si de vanzator;
 • valoarea comisionului este variabila, in functie de particularitatile fiecarei proprietati;
 • valoarea comisionului poate sa fie aflata prin contactarea directa a agentului ce reprezinta proprietatea.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.