Apartament mobilat si utilat, 5 minute de metrou Dimitrie Leonida

Metrou Dimitrie Leonida, Pasarela pietonala metrou Berceni
ID Anunt: 49015

Trimite linkul unui prieten pe

 • Apartament mobilat si utilat
Studio
Etaj: 5
S.U.: 43.46 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 43.46 mp
Suprafata utila + balcon: 47.69 mp
Suprafata construita: 54 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: D+P+6E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri exterior
 • mana curenta inox
 • balcoane zidite
 • balcon inchis
 • pavaj
 • lift
 • aer conditionat
 • interfon
 • sistem fatada conventionala
 • acoperis tip sarpanta

Prezentare

Propunem spre vanzare un apartament mobilat si utilat ce face parte dintr-un ansamblu rezidential amplasat la 5 minute de mers fata de statia de metrou Dimitrie Leonida, Oras Popesti-Leordeni, Ilfov.

Locuinta este disponibila la etajul 5/6  al imobilului si are o suprafata utila de 47.69 mp ( cu balcon inclus de 4.23 mp ), dispusa printr-o compartimentare decomandata dupa cum urmeaza: hol cu spatiu pt depozitare 5.13 mp, zona de zi 13.84 mp, dormitor 13.01 mp, bucatarie inchisa 6.28 mp, baie 5.20mp, balcon inchis cu tamplarie PVC si geam termopan 4.23mp.

Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat, conform imaginilor de prezentare si beneficiaza de rulouri la geamuri si de doua aparate de AC 12.000 BTU performante.

Imobilul face parte din cele mai bine concepute si echilibrate proiecte rezidentiale noi dezvoltate din imediata apropiere a statiilor de metrou Dimitrie Leonida sau Berceni si a fost dat in folosinta in anul 2014.

Puncte de interes

Imobilul este amplasat pe strada Popesti Vest, la o distanta de doar 400 m fata de statiile de metrou Dimitrie Leonida sau Berceni, in Orasul Popesti-Leordeni, Ilfov.

Conectarea cu zona centrala a Capitalei se face in aproximativ 20 minute prin artere de circulatie ample precum Soseaua Berceni sau Soseaua Oltenitei.

Zona in care este dispus apartamentul propus spre vanzare ofera conditii optime de locuit, beneficiaza de infrastructura completa, strazile sunt amenajate si dispun de limitatoare de viteza, trotuarele sunt ample, iar iluminatul pe timp de noapte sporeste siguranta rezidentilor.

In proximitatea ansamblului rezidential se regasesc supermarketuri mari precum: Penny Market, Mega Image, Lidl, Profi Market sau numeroase magazine cu specific comercial mixt, sali de sport sau farmacii.

Punctele de interes major sunt localizate la cateva minute de parcurs fata de imobil: institutii de invatamant, unitati bancare si unitati medicale, zone de agrement multiple, restaurante si cafenele. La doar 10 minute de mers fata de imobil se regaseste promenada comerciala Mall La strada (localizata la 800 m fata de imobil).

Atat Parcul Copiilor (Drumul Fermei) cat Parcul Tudor Arghezi (Bulevardul Metalurgiei), se regasesc la mica distanta de imobil si detin suprafete insemnate de spatii verzi amenajate, dotate cu mobilier urban modern si locuri de joaca multiple.

Parcul Tudor Arghezi este cel mai nou parc din Bucuresti ce are amenajate atat piste de biciclete si trotinete cat si o pista de atletism cu lungimea de 1670 metri. Zona de relaxare din interiorul parcului cuprinde suprafete verzi generoase, mobilier urban modern, plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie si o fantana arteziana muzicala. Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in apropierea acestuia au fost amenajate 14 terenuri de sport pentru iubitorii de sporturi cu mingea.

Magazin 1 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pret imobil: 75.000 euro

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar, sau prin plata numerar

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.